בעיות כניסה לפיליפינים
-
שלום לכולם.
באתי לסגור כרטיס טיסה לפליפינים באפריל,אבל הסוכנת נסיעות אמרה לי שיש סיכוי די טוב שיעשו לי בעיות בכניסה,מאחר ולא יהיה לי כרטיס חזרה החוצה להראות להם.
מהפיליפינים אני נוסע לסרי לנקה,ובסופו של דבר החזרה שלי תהיה מסין.
מה עליי לעשות לפי דעתכם? לסגור כרטיס מהפיליפינים לסרי לנקה כבר עכשיו? אני לא רוצה לעשות את זה כי אולי אבחר לזרום ליעד אחר.
אשמח לקבל עזרה.
יונתן.
-
בעיות כניסה לפיליפיניםכשעושים ציק אין לפיליפינים חייבים להראות כרטיס יציאה. לכן את חייבת להזמין גם כרטיס טיסה החוצה
-
בעיות כניסה לפיליפיניםלא יעלו אותך על טיסה לפיליפינים כנראה בלי כרטיס יציאה.
אבל אתה יכול לחכות עם הקנייה של הכרטיס עד לפני הטיסה, כלומר יש לך עד אפריל.
אל תיתן לסוכנת להלחיץ אותך עכשיו. -
בעיות כניסה לפיליפיניםאל תלחץ מסוכנות.כל יעד שלא תחליט תבדוק גם דרך האינטרנט..אייר אסיה סבו פסיפיק וכו...
-
בעיות כניסה לפיליפיניםבכניסה לכל מדינה אתה אמור להיות מסוגל להציג את כרטיס הטיסה היוצא שלך מהמדינה או משהו אחר שמוכיח שאתה יוצא משם. אתה יכול גם לקנות כרטיס שתבטל אח"כ. יש גם דרכים יצירתיות אחרות להציג מה שאמורים להציג. בהצלחה
-
בעיות כניסה לפיליפיניםובנוגע לדרכים יצירתיות ממה שאני מכיר יש לPHILIPPINE AIRLINES אפשרות להזמין כרטיס טיסה באינטרנט ואז לשלם אותו במשרדים שלהם. כמובן שיש תאריך פקיעת תוקף להזמנה (כמה ימים בדר"כ) ואם לא שילמת ההזמנה בוטלה......
אגב בCEBU PACIFIC יש לפעמים טיסות מבצע שעולות כמה פסו בדילים שלהם, גם כיוון אפשרי.
ולגמרי מסכים עם כל השאר - ככה סוכני נסיעות מרוויחים כסף.