מלון בהואה הין
-
אשמח לקבל המלצות על מלונות בהואה הין.
תודה רבה.
-
מלון בהואה הין -
מלון בהואה היןמבירור עולה שיש חופים יפים וכאלו שלא,,,איזה? איפה? איפה כדאי להתמקם לצורך חופשה? איזה מלונות נותנים "תאילנד אמיתית"?,מלונות/ריזורטים "שטוחים" לא בנין גבוה,,,
-
מלון בהואה היןשני המלונות שהוזכרו הם ברמה שונה - מלון סנטרה טוב בהרבה ממרקש.
בכל מקרה, שניהם ממוקמים באזור המרכזי של העיירה, בה החוף הוא לא משהו...
ככל שתדרימו משם, תקבלו חופים מבודדים יותר אבל איכותיים בהרבה.
הבידוד הזה הוא טוב למי שמחפש שקט ושלווה, אולם עלול להיות בעייתי לאלו המחפשים פעילויות, ובלי רכב תהיו די מנותקים...
-
מלון בהואה הין300 מטר מהמרכז ודרומה החוף מתחיל להיות
איכותי שקט ובלי בעלות, כמובן שצריך לשלם 50
בהאט על מיטה בחוף ששייכת לאחד המלונות.
300 מטר ראשונים נשלטים על ידי בעליי מסעדות
וחוץ מתשלום על מיטה ושמשייה הם מחייבים להזמין
אוכל ושתייה ,וגם ככה החוף לא נקי ולא סמפטי.
אפשר לעלות על סונגטאו בכביש הראשי ב-10 בהאט
ולרדת אחרי 500 -600 מטר ולרדת לחוף, אפשר
לרדת מול הקניון מרקט וויליג' לרדת לחוף ואחה"צ
לחצות את הכביש ולבלות בקניון.
-
מלון בהואה היןהפעילות העיקרית בחוף חוץ משחייה ובטן גב
היא קייט סרפינג, אפשר לקחת קורס של יום או
שלושה ימים (לא זול) , הישראלים שולטים בעסק.
ספורט אחר שלא קשור לחוף והרבה באים להואה
הין בעיקר עבורו זה הגולף, המדשאות נמצאים
מעל תחנת הרכבת (שגם הוא מבנה מרשים בפני
בפני עצמו) וגם שם אפשר לקחת קורס או סתם
לנסות להכות 50 כדורים ב-100 בהאט.
-
מלון בהואה היןשלום,
ראשית, ממליץ לך להכנס למדור 1001 טיפים בפורום. כתבתי שם המלצות שונות לגבי הואה הין כולל אטרקציות.
שנית, אני ממליץ להתרחק מהאזור שבין סנטרה לשרתון. החוף עמוס, לא נקי, מלא אבנים ועוד יקחו מכם כסף עבור ישיבה במקום.
ככלל, בלילה, האזור קרוב מאוד לשוק ולכן הוא מלא בתיירים. בסופי שבוע מגיעים המוני תאיילנדים מאזור בנגקוק לבלות בהואה-הין.
אני ממליץ על חוף קאו- טקיאב הצפוני שנמצא בסמוך לכפר הדייגים שבמעלה ההר יש אטרקציה כי הכפר מלא במאות קופים שמסתובבים חופשי (לשמור היטב על תיקים, מצלמות וטלפונים- הקופים חוטפים מה שהם יכולים...)
אם אתם עם ילדים, לכו לפארק המים VANA NAVA. המקום היה אמור להפתח באוקטובר (לא ראיתי אותו בפעולה, היינו לפני שהאתר נפתח, אבל נראה מרשים מאוד) אפשר לעשות גוגל על האתר ולראות סרטון תדמית.
בהצלחה,
אלי
-
יערי שלחתי לך מייל. -
צ'ה אםממליץ שתיקח מלון ברצועת החוף של צ'ה אם, עם רכב שכור.
-
צ'ה אם...צ'ה אם אפשר למצוא מקום לינה קרוב לחוף אבל...
....מיים מזוהמים-לא להכנס למיים...
-
צ'ה אםכמו בהרבה מקומות בתאילנד - גם Cha Am הוא מקום נחמד אך מותאם יותר לצרכים המקומיים. התאילנדים מאד אוהבים לנסוע לשם. תיירים "רגילים" פחות אוהבים כי הסגנון שונה וחסר להם המבחר של המסעדות והבארים ושאר הדברים להם הם רגילים.
-
צ'ה אםאמיר, זה מה שעושה את המקומות האלה השונים והלא מותאמים לתייר המערבי לאותנטי ולחוות את התרבות המקומית גם אם מדובר בתרבות בילוי מקומית.
ללכת למקום שמזכיר את תל אביב אפשר לנסוע לתל אביב לא חייבים לטוס 11 שעות.
עם זאת צר לי לאכזב אבל גם צ'ה אם מתחיל להתאים עצמו לתיירים מערביים, הנקודה מאד נוחה ליציאה להרבה אטרקציות שנמצאות באזור בעלות סבירה, עדיפות כמובן לבעלי רכב.
דן לגבי זיהום המים שהזכרת אין לי מושג אבל אודה לך אם תפנה אותי למקור ממנו הנתון, זה מעניין אותי ברמה האישית.
-
צ'ה אםהיי אודי,
אני מסכים מאד עם כל מילה שכתבת.
לך ולי זה ממש לא מפריע - נהפוך הוא ! אנחנו מחפשים דוקא אותם!
זו הסיבה שבגללה תיירים רבים רוצים לנסוע במיוחד למקומות האותנטיים יותר, כמותם אנחנו מוצאים בכל מקום לא מתויר, הן באיסאן והן בצפון ובדרום תאילנד, (לא במה שמוגדר "צפון" או "דרום" במסלול התיירים הרגיל).
ואפילו במחוזות רבים במרכז תאילנד, מספיק שתתרחק כחצי שעת נסיעה מבנגקוק -
ואתה כבר בעולם אחר...
כמו בכל מקום תיירות מביאה פרנסה אך הורסת את האותנטיות של המקום. כך גם לגבי Cha Am, שאכן הולכת לכיוון... אבל לא נורא - תאילנד עדיין מספיק גדולה, ועוד יש בה מקומות לא שיגרתיים רבים לאינספור.
-
צ'ה אםתודה רבה לכל המשיבים שהאירו והעירו...
-
קצת אחרתתאילנד קצת אחרת...חצי שעה מבנגקוק
-
שלחתי בחזרה ...