ענייני קירקס - בודפשט
-
שאלה למומחי בודפשט - אנחנו נוסעים ביום שני הקרוב (וסוף סוף הרמתי את ראשני מרוקיס הקנדים ועברתי לבודפשט )
1. אני זוכרת ששמו פה לינק להזמנת כרטיסים לקירקס , אפשר שוב ( לא מצליחה למצוא ).
2. האם אני יכולה לחכות עם ההזמנה לרגע האחרון ( נאמר יום לפני ) , אני מעדיפה לחכות לתחזית מזג אויר מדויקת ולתזמן ליום גשם.
3. כמה זמן ההצגה?
4. יש מקומות ישיבה ממולצים שכדאי לבחור?
ותודה מראש .
-
ענייני קירקס - בודפשטהיי איילת,
מצאתי בבלוג הנהדר של לי-יש בו הכל
הנה הלינק לקניית כרטיסים לקרקס.
דיברו כאן שעדיף מקומות בשורה ראשונה מול יציאה של האמנים. ישבנו בצד ולא בשורה הראשונה (כי לא קניתי כרטיסים מראש) ועדיין ראינו הכל והיו מקומות מעולים.
-
ענייני קירקס - בודפשט1. שימו לב שב-15 ו-16 לחודש אין הצגות.
2. היתרון של רכישה מראש, שיש הנחה של 10%.
3. משך ההצגה כ-2:30 שעות ברוטו כולל הפסקה.
-
ענייני קירקס - בודפשטהי אילת
אנחנו הזמנו מראש וקבלנו הנחה. זה יתרון וגם אפשר לחשוב בנחת על מיקום המושבים
ההצגה בערב כך שלא משנה מזג האויר באותו יום
אנחנו ישבנו שורה ראשונה והאסמטים ביננו הרגישו לא טוב...
תהנו
נעמה
-
ענייני קירקס - בודפשטאני עדיין מחזיקה את המלצתי לשורה ראשונה ביציע. לא הייתי שמחה לשבת שם צמוד מדי לזירה, גם אם במופע הנוכחי אין נחשים כמו שהיו כשאני הייתי..
כמובן באמצע מול כניסת האמנים.
-
ענייני קירקס - בודפשטאיילת,עונה במהירות..היינו לפני כמה ימים והיה מקסים!
לא זוכרת כרדע אבל יש ימים עם כמה םופעים ביום.
היינו בצהרים.בסוף שבוע,ולא רכשנו מראש כרטיסים.
הסיבה היתה כי חברתי שבוע לפנינו רכשה במקום ולא היה לחץ,אבל...היא לא היתה בסופ"ש.
לנו נשארו רק כרטיסים לשורה לקראת הסוף ובצד.לא בא לי לחזור לשעה 19.00 אז לקחנו.
היה מקסים! וכבר מזמן עברנו את גיל הילדות.
מסקנה: בסופי שבוע,בצהריים עמוס יותר ואם זה הזמן היחיד שלכם-להזמין מראש.
אם מזמינים כרטיסים דרך משרדי האינפורמיישן(יש אחד בכיכר גיבורים,תחנה אחת לפני..) מקבלים הנחה קטנה.
לגבי שורות ישיבה וההופעות: היו רק כלבים קטנים וכמה גדולים מאוד חמודים.
יש ליצן חמוד שמשפריץ מרובה מים,אם זה מפריע לכם..תתרחקו קצת.
אהבנו במיוחד את המופע האחרון-מדהים!
ההפסקה היתה קצרה יחסית,לא חצי שעה.
בקומה שניה יש גם שרותים ושם כמעט לא היה תור,בראשונה עמדתי שעות

תמתינו באחת התחנות או תגיעו לסופו של קו חשמלית 2 בפשט,יש תחנה מול מריאוט ביציאה משווקי ודוכני ורומשטי ,לחשמלית המוארת.כדי לעלות אליה,תצטרכו להגיע לתחנה האחרונה של הקו ואז לעלות.היא מלאה עד אפס מקום. אנו סתם עשינו נסיעה עד הפרלמנט ולא הבנתי למה החשמלית(רגילה) מלאה בתיירים שירדו בתחנה האחרונה.אנו המשכנו חזרה לכיכר.וברגע אחרון ראינו חשמלית מוארת מעלה אנשים , ירדנו בתחנה נשארנו והמתנו לה בתחנת המריאוט לצלם-מרהיבה!
לעלות למצודת בודה והכנסיה,ניתן באוטובוס המרובע הכחול מספר 16 מתחנת דאק טאר,ממש קרוב לגלגל הענק,הוא עובר בגשר היפה.אנו עלינו לפי זכרון שפ פעם...במטרו מספר 2 אדום לתחנת קלמן משם חצינו לתחנת קו 16/16א
חשמלית מספר 19 בצד של בודה אמורה להיות מוארת גם,אבל היא עושה סיבוב לא רק על הדנובה,נכנסת גם לשכונות-ארוך ומיותר! תרדו בגשר ותחצו אותו ברגל,מקסים!
העיר מקסימה!
בינתיים,
אמה
-
ענייני קירקס - בודפשטלאמה, חשמליות מס' 19,41 נוסעות בגדה השניה של הדנובה. רק הקטע בין BATTYANYI TER לבין SZENT GELLERT TER עובר ליד הדנובה.
-
ענייני קירקס - בודפשטראשית,אודה לך במיוחד על כל אותן התשובות המיידיות ובכלל על גילוי הבודפשט היפה!
כן,שמנו לב לכך,כאשר נכנסנו לתוך השכונות.לכן היכן שהו יצאנו ועברנו כביש להמתין לחזור.אגב,חלק מרחובות בודה מוארות והיה שוק דוכנים קטן.במצודה,ע' הכנסיה כלל לא היו קישוטי חג .מוזר ביותר במיוחד מול הפשט המקושטת.
אמה