טיול לארגנטינה
-
אני וחברתי בנות 50 יוצאות לטיול.אנו שומרות מסורת לכן בשבתות לא ניסע.האם כדאי בוליביה על פני ריו? נשמח לחוות דעתכם לגבי התוכנית ולגבי השאלה האם להחליף את ריו.חברתי נוסעת לאורוגאי לביקור משפחתי. האם כדאי לי להצטרף? יש מה לראות שם?
ב
26
נחיתה לב.א המראה לברילוצה
ג
27
אגמים
ד
28
טנדור/פוקון
ה
29
מעבר אנדים
ן
30
טיסה לפורטו ארנס
ש
31
מגדלנה
א
1
פורטו נאטלס
ב
2
שמורת פיינס
ג
3
פיינה
ד
4
נסיעה לקלפטה
ה
5
קרחונים
ו
6
שייט פורטו מורנו /פיץ רוי
ש
7
שבת בקלפטה
א
8
ב.א
ב
9
איגווסו
ג
10
איגווסו
ד
11
טיסה לריאו
ה
12
ריאו
ו
13
אורוגאי/ביקור משפחה
ש
14
אורוגאי
א
15
אורוגאי
ב
16
ב.א
ג
17
ב.א
ד
18
חזרה
תודה מראש ושבת שלום
-
לא ברורה לי מידת שמירת השבת שלכןלנסוע אסור אבל לשוט במעבורת מותר? כי למושבת הפינגווינים במגדלנה צריך לשוט הלוך וחזור. אני גם לא בטוח שאפשר לקנות לזה כרטיס מראש, כלומר לפני כניסת השבת, אבל זה נראה אפשרי.
היתרון הוא שהימים שם ארוכים מאוד עכשיו, אז ימי שישי יכולים להיות ימי טיול מלאים שבהם אפשר להספיק המון עד כניסת השבת.
האם כדאי בוליוויה על פני ריו? ממש לא. בשביל יום וחצי לא נראה לי ששווה לטוס גם לריו. ובוליוויה זה כבר עניין של להסדיר ויזה, ולהחליף טיסות, וגם מדובר בטיסות בינלאומיות [לעומת טיסת פנים בין פוז דה איגוואסו לבין ריו דה ז'ניירו] כך שכדאי לוותר על זה.
בקשר לאורוגוואי [אני מניח שהחברה מתכננת לשהות במונטווידאו], מדובר במדינה נחמדה, אבל לדעתי כדאי לך לוותר עליה ולהאריך את השהות בריו במקום זה. ארבעה ימים וחצי במקום יום וחצי זה כבר זמן מתאים יותר ליהנות מחמדות העיר. אפשרות אחרת היא להשקיע את הזמן הזה בבואנוס איירס, שגם היא שווה כמה ימים, ואפשר להקדיש יום גם לקולוניה דה סקרמנטו באורוגוואי, בצד השני של נהר הכסף. בכל מקרה, קחי בחשבון שיהיה יקר לטוס מהאיגוואסו למונטווידאו, או מריו לבואנוס איירס.