ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון לליל הראשון בויאטנם

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    855
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tal Sarusi
      Tal Sarusi נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני טסה לויאטנם ביום שני הבא ורציתי לדעת על מלון נחמד להיות בו בלילה הראשון ועל הדרך בתחבורה שאליו אני מגיעה. בנוסף רציתי לשאול איך מגיעים לסוכנות נסיעות על מנת לקנות כרטיסים לנסיעה וכדומה?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

מלון לליל הראשון בויאטנם

באיזה שדה תעופה את נוחתת בויטנאם? זה פרט די משמעותי כשאת שואלת על מלון. לבינתיים אצא מנקודת הנחה שאת תנחתי בהאנוי. 

במקרה נחתתי היום בהאנוי. זו לא פעם ראשונה שלי בויטנאם, או בהאנוי בפרט. כרגע אני מתארח במלון של רשת גארדן-אין (מקבוצת הילטון) שמתומחר מצוין באופן קבוע בהתחשב בהיותו מלון ממותג (סביב 75$/לילה). אבל כאן בהאנוי אפשר להשיג מלונות טובים מאוד בסביבות 40$/לילה ואפילו פחות. חפשי את המלונות של רשת קטנה בשם Essence שזוכים לביקורות מצוינות. 

הדרך הפופולרית ביותר להגיע משדה התעופה לעיר היא פשוט לקחת מונית. המוניות בויטנאם לא יקרות, ואני לא יודע כמה אפשר לסמוך על התחבורה הציבורית המקומית. ישנו מחיר קבוע של 370,000 דונג מהשדה לעיר (~17$) אבל את יכולה גם להתעקש על מונית-מונה ולהגיע למחיר של בערך 400,000 דונג. הנסיעה אורכת כ-45 דקות, בהנחה שאין פקקים בדרך. הונאת תיירים היא ספורט לאומי בהאנוי אז תהיי ערנית. 

סוכנויות נסיעות יש בשפע בכל ויטנאם. נסי לקרוא טיפים כאן באתר ולמצוא אחת שיש עליה ביקורות טובות, או שתשאלי את גוגל. רוב התרמילאים פשוט עורכים בעצמם איזו השוואת מחירים קצרה ברחובות מרכז העיר וזהו. באופן אישי אני מעדיף לתת את הכסף שלי לחברת TheSinhTourist שהיא סוכנות נסיעות ענקית, מוכרת ואמינה במיוחד שפועלת כבר שנים רבות (והייתה ידועה בעבר בשם ״SinhCafe״). היא כמו האיסתא של ויטנאם, אם תרצי. אני לא מאמין שהיא הסוכנות הזולה ביותר, אבל מכיוון שהרמאויות כ״כ נפוצות - אני מעדיף לשלם קצת יותר ולדעת בדיוק מה אני מקבל מראש. 

בהצלחה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון