רומא בכריסמס
-
היי
אני שוקלת לטוס לרומא בתאריכים 25-29 לדצמבר ורציתי לשאול האם כל אתרי התיירות פתוחים בתאריכים הנ"ל? וכנ"ל לגבי מסעדות וחנויות? או שהכל סגור בגלל החג.
ועוד שאלה - איזה מלון מומלץ שיהיה מרכזי ולא יקר?
תודה.
-
רומא בכריסמסמרכסי ולא יקר זה קצת דיסוננס. אנחנו לנו במלון Borromeo באזור ריונה מונטי. קרוב לקולוסאום מצד אחד ולפיאצה ונציה מצד שני.
פרטים מלאים בטיפים שכתבתי.
-
רומא בכריסמסטוב, תודה.
ומה לגבי חנויות, אתרים וכו' פתוח בסופש של הכריסמס??
-
רומא בכריסמסמקפיצה, לפני שאני קונה כרטיסי טיסה מישהו יודע?
ניסיתי לבדוק באתרי האינט' הרישמיים, בקוליסאום לא מצאתי מידע לגבי סגירת האתר בתאריכים הנ"ל. מוזיאון הותיקן סגור ב 25-26. וביום שבת וראשון פתוח.
אבל מה לגבי החנויות והמסעדות? באחד האתרים באינט' כתוב שגם בחגים תמיד יהיו כמה חנויות או מסעדות פתוחות באזור התיירותי. יש מישהו שיכול לאמת את המידע?
תודה

-
רומא בכריסמס קוליסאוםהקוליסאום סגור ביום החג עצמו (כמו גם ב1/1) ופתוח ב26/12 ובסופ"ש.
לגבי מסעדות-יש מסעדות פתוחות חלקן יקרות.
מתוך אתר מעודכן לשנה זו:
It is also worth noting that most Kosher restaurants in the Ghetto will be open on Christmas Eve and Christmas Day.
לגבי חנויות-רובן סגורות. מניחה שפה ושם ניתן למצוא חנות פתוחה, לא הייתי מתכננת שופינג בימי החג.
-
רומא בכריסמס קוליסאוםתודה!
אני לא מתכננת שופינג בכל מקרה כי עם בעלי זה בעייתי... יותר לטייל ולנוח מהעבודה/ילדים
בכל מקרה אני מניחה שב 27-28 החנויות והמסעדות יהיו פתוחות. (תקני אותי אם אני טועה...)
-
רומא בכריסמס קוליסאוםהחנויות אמורות להיות פתוחות בתאריכים שציינת, למעט אותם עסקים קטנים שבעליהם יצאו לחופשת סופ"ש ...
-
רומא בכריסמסהיי,
רומא בתאריכי חג המולד ממשיכה לחיות ובגדול
במרכז העיר הכל פתוח. בוודאי החנויות המרכזיות והמסעדות
חלק מהאתרים סוגרים בעיקר בחג עצמו קרי 25.12 אבל בטח לא תגיעי לעיר מתה.
מלונות במרכז העיר יש בלי סוף.
דוגמא למלון מצויין ולא יקר הוא ROMANTICO PALACE מלון אחר מצויין MOZART.
המלצה שלי לקראטוריה חמודה ומצויינת: GOIA MIA. לא רחוק ממזרקת המשאלות (שאגב עכשו בשיפוץ).
נסיעה טובה.
יאיר
-
רומא בכריסמסמעולה! שמחה לשמוע! אעשה היום הזמנה לטיסה ומלון.
תודה

-
רומא בכריסמסחזרתי אתמול מרומא, היה מדהים!
הרחובות חגיגיים ומוכנים לחג המולד.
המחירים לא זולים.
תהנו!