מסיבת האלף מון בקופנגן
-
אתמול בערב ה15.12 היתה מסיבת האלף מון פה בקופנגן . כך שהאיסור שהוטל בעבר על מסיבות כאלו כנראה פג. להבדיל ממסיבת הפולמון למסיבת האלף מון נדרש תשלום של 500 באט עבור כניסה ומשקה ונדרש גם הסעה במונית לאלו השוהים בהדרין. כעת חוף הדרין ביחס לביקורים קודמים שלי פה בתקופת הפולמון ממש ריק ממטיילים יש הרבה מקום פנוי בפפריקה.
-
מסיבת האלף מון בקופנגןתודה על העדכון חיכינו לחדשות לגבי האכיפה על איסור קיום המסיבות
-
מסיבת האלף מון בקופנגן...שרון מה נשמע...
...הגעת לשקט שלפניי הסערה(הכוונה ל 3 המסיבות שמתחילות מ 25 עד ל 2\4)...
...ד"ש בפפריקה...

-
מסיבת האלף מון בקופנגןאני פה עם ילדים כך שהשקט מתאים לי. פשוט מוזר לי הרחובות הריקים ושיש מיטות שיזוף פנויות בחוף בקוקוהאט. הדבר היחיד שנשאר רגיל פה זה העיברית ששולטת פה בכל מקום. ממש מיני ישראל. היום מדליקים נר חנוכה ראשון בבית הישראלי. חג חנוכה שמח לכל עם ישראל ולחברי הפורום.
-
היי shatonccמוזר לי השקט שם בחודש דצמבר בגלל המגבלות שהשלטונות אסרו על קיום מסיבות חוץ מהפול מון יש ירידה חדה בתיירים שם ?
יש לך הסבר לזה ?
-
היי shatonccגם אני הופתעתי מכמות הדיירים הדלה בהדרין בתקופה הזו של השנה גם אם זה לא תקופת מסיבת הפולמון. כנראה שכולם רוצים להיות כאן בתקופה של המסיבות הגדולות ויש 3 בדרך כך שאני מאמין שהחל מה22 לחודש אולי קודם קופנגן יתחיל להתמלא. מאלו שנכחו אתמול במסיבת ההאלף מון הבנתי שהיה נחמד מאוד אך זה מסיבה בקטנה לעומת מה שקיים בהדרין בפולמון. .
-
היי shatoncc...שרון מתי אתה מתכנן לעזוב את קופנגן?...

-
היי shatonccביום חמישי עובר לקוסמוי. מעבר מדבש לדבש.