היכן להשיג באט בארץ????
-
אנחנו זוג מעונין לדעת איפה אפשר בארץ לקנות באט על מנת לצאת עם קצת כסף תאילנדי מהארץ. והאם משדה התעופה בארץ אפשר להחליף דולרים לבאטים??? תודה. -
אין צורך ומיותר....לעשות החלפה מנימלית בטרמינל,(השער פחות טוב מאשר בעיר) בשביל הגעה לעיר. -
היכן להשיג באט בארץ????:Reלא צריך לדאוג יש בכול מקום בתילאנד אפשר להמיר כסף מדולר לבאט -
היכן להשיג באט בארץ????:Reניסיתם אצל צ`יינג`רים ישראלים? מאז הרפורמה אפשר לקנות מט``ח באופן חוקי אצל כל חלפן, בדיוק כמו בחו``ל.
אבל כמו שכתבו לך באמת שאין סיבה. מגיעים לתאילנד ופשוט מחליפים שטר של 50 דולר בשדה. -
היא שאלה על נתב``גולא על שדה התעופה בבנגקוק.
ולענייננו - מאוד לא כדאי. תקבלי שער גרוע ביותר בארץ עבור באט.
הכי טוב להגיע לתאילנד עם דולר או יורו, ולהחליף שם לבאט.
חפשי בפורום, דנו רבות בעניין איך כדאי להיסחב עם הכסף - מזומן, טרוולר`ס צ`קס או כרטיס אשראי. -
היכן להשיג באט בארץ????:Reאני משכתי בבנק הפועלים בשדה התעופה קצת באטים (6000).
אולי השער לא משהוא, אבל לי אישית יש הטבות בחשבון, שהפכו את זה ליותר אטרקטיבי.
איפשר לי להגיע לתאילנד וישר לצאת החוצה משדה התעופה במקום להמתין בתור ב change. -
תור בצ`ינג` בשדה התעופהReמה זה החיה הזו
תור יש באנגליה
בארץ בלגן
בתאילנד זה אולי אדם אחד שהיה לפני
באולי 6 פעמים שהחלפתי כסף בצינג בשדה התעופה -
היכן להשיג באט בארץ????:Reאני לא מבין את אלה שממליצים להחליף בשדה רק סכום מינימלי ואת השאר להחליף בעיר.
האמת היא שההפרש בין שער החליפין בעיר לשער החליפין בשדה התעופה הוא מזערי וברמות של כמה מאות דולרים ההבדל יהיה בסופו של דבר שקלים בודדים.
אז למה להיות במתח, יספיק לי הכסף עד שאפרוט שוב או לא יספיק לי ?
ותקנו אותי אם אני טועה. -
היו ימים...:Reש-50 דולר היה סכום שהיה שווה משהו בתאילנד. חבל שזה השתנה, אבל אני עדיין מקווה שזה יספיק לפחות עד העיר.
(אגב, אם ההפרש בין השדה לעיר הוא כחצי בהט לדולר, אז על כל 100 דולר יש 50 בהט הפרש. זה ההפרש שאני זוכר, בערך. אני טועה?) -
תור בצ`ינג` בשדה התעופהReלא אתווכח איתך.
לי אישית, נוחות שווה כסף.
אז הוצאתי באטים בארץ , ועלה לי עוד כמה גרושים.
לי זה לא מזיז. לאחר - אולי זוהי ארוחת הצהריים ברחוב בבנקוק.
אני הגעתי בפעם האחרונה לבנקוק והמשכתי ישר לצאנג מאי. הגענו מאוחר. ומיד נאספנו למלון. במקום להתחיל לחפש צ`ינג, היה לי די והותר כסף לתת טיפים, ללכת לאכול וכו`.
לי - זה היה שווה את ההפרש.