לינה בקאו לק
-
שלום, אנחנו נוסעים במרץ לקאו לאק ומחפשים מקום לינה שקט ופשוט בסגנון החושות של סיני- על המים, פשוט ושקט. מישהו מכיר וממליץ???
תודה רבה!
-
לינה בקאו לק...מומלץ החופים הדרומיים בקו לאק...Sunset ו Nang Thong ....
-
לינה בקאו לקלא מכיר,אבל אולי זה יעזור...
Hostels in Khao Lak, Thailand -
לינה בקאו לקאני לא כ"כ בטוח שקאו לאק הוא המקום לחפש בו מקומות לינה מהסוג המבוקש.
בכל זאת, להלן תוצאות החיפוש מאתר Trip Advisor שיתכן ומכילות מקומות המתאימים למאפיינים. -
לינה בקאו לקתודה רבה לכולכם! אולי הדימוי של החושות בסיני לא היה מתאים לתאילנד... הכוונה היא לבקתות פשוטות קרובות למים. הייתי לפני כמה שנים בקו מאק והיה שם מקום מדהים עם בקתות ממש על הים, בלי בטון מסביב ובלי בריכות- רק בקתות, מסעדה קטנה וחוף. ונשארה לי הפנטזיה להיות שוב במקום כזה.... יש כזה גם בקאו לק? וגם- במרץ אפשר להגיע לילה או שניים ולחפש מקומות שמרגישים לנו טוב או שהכל מלא וצריך להזמין הכל מראש? שוב תודה גדולה, נעמה
-
או שבכלל עדיף בפוקט...?מהמעט שקראתי פוקט עמוסה יותר אבל אולי אני טועה? יש המלצות על חופים שקטים, לא עמוסים ועם מקומות לינה פשוטים על הים בפוקט?
-
או שבכלל עדיף בפוקט...?חוף קארון חוף שקט ויפיפה בפוקט
פוקט מאוד עמוסה באיזור המרכזי של חוף הפאטונג
-
או שבכלל עדיף בפוקט...?לא פוקט ולא קאו לאק יספקו לך את מבוקשך ל"חושות על החוף"
את פשוט מבזבזת אנרגיה בחיפוש במקומות הלא נכונים. אם היית בקו מאק אז את יודעת בדיוק מה את אוהבת ומה את מחפשת. קו לאנטה, קו צ'אנג, קו ליפה, קו יאי, קו קוד, ועוד ועוד....הם אלו שבהם יש סיכוי רב יותר שתמצאי את מה שאת מחפשת.
-
ממליצה על קו מאק וקו קודאת מה שביקשת את באמת יכולה למצוא בקו מאק וקו קוד
רק קחי בחשבון שקו קוד יקרה יותר אבל מדהים שם (חזרתי משם לפני שבועיים)
קו מאק כבר התפתחה לא מעט (אפילו ביחס לשנה שעברה) אבל עדין הלינה בחוף רובה בבונגלוס על קו החוף ואני לא צריכה לספר לך כמה מדהים שם....
גם בקו לאנטה את יכולה למצוא בונגלוס על החוף כרגע שיא העונה שם אבל במרץ סביר להניח שיעלה לך הרבה פחות.
לגבי קוצאנג- אני מאד אוהבת את הלונלי ביץ ויש שם בהחלט בקתות על החוף עדיין,המקומות הנ"ל הרבה יותר יפים בעיניי לפחות ....
-
ממליצה על קו מאק וקו קודעכשיו, לאחר שחידדת את מאפייני הלינה המבוקשים, אני מפנה אותך לתשובתי הקודמת. סביר להניח שלא יהיה ניתן למצוא מקומות מהסוג הזה בקאו לאק.
אני מצטרף להמלצה על המקומות אותם ציין זיקו כייעדים המתאימים למאפייני הלינה המבוקשים. לרשימה זו ניתן להוסיף גם את האי קו סאמט (Koh Samet). -
ובכל זאת סביב פוקט או ראו לאק?אנחנו מגיעים הפעם רק לעשרה ימים מתוכם אנחנו צוללים 4 ימים בסימילאן כך שהעוגן שלנו הוא פוקט- קאו לאק. אני לא מכירה את רוב המקומות שציינתם, משהו מהם קרוב לקאו לאק? ואם לא, יש בכל זאת המלצה למשהו יפה ופשוט באיזור שלנו? תודה!
-
ובכל זאת סביב פוקט או ראו לאק?לאור המידע הנ"ל, אני יכול להמליץ לכם לנסות טיול בשמורת קאו סוק הכולל לינה בבקתות צנועות על האגם.
-
המעבר לקו לאנטה נראה לכם הגיוני?קראתי בינתיים קצת על קו לאנטה וזה נשמע טוב, השאלה כמה הגיוני לדעתכם לסוע מפוקט לקו לאנטה. אנחנו נוחתים בפוקט ביום ראשון ב10:30 אחרי טיסה עם הרוסים שיוצאת בשבת בצהריים מהארץ וביום שישי יוצאים להפלגה מקאו לאק. באמצע צריכים / רוצים לעשות צלילות רענון וגם לנוח... המעבר יהיה מעיק מדי לדעתכם? יש מקום קרוב יותר עם ים, צלילות , בקתות פשוטות וחופים לבנים? שוב תודות
-
המעבר לקו לאנטה נראה לכם הגיוני?....חבל שאת לא מתייחסת להמלצה שנתתי לך בתחילת השירשור...
....טוב בכל זאת אני אתן לך צ'אנס בקישור לבונגלו על החוף בקו לאק...
....http://www.nangthong2.com/
....
-
המעבר לקו לאנטה נראה לכם הגיוני?המעבר בין פוקט לקו לאנטה יארך בערך כ - 3.5 עד 4.5 שעות נסיעה, לרבות חציית הים הקצרה על מעבורת הרכבים לקו לאנטה.
-
המעבר לקו לאנטה נראה לכם הגיוני?זה באמת מקום ממש יפה אבל מעט יקר. אם לא אמצא משהו פשוט וזול יותר סיכוי סביר שנלך עליו אבל שוב, אני עוד מחפשת בקתות ממש אל מול הים, בלי דשא לבריכות. כמה שיותר טבעי לפשוט. יש כאלה בכלל? גם בקו לנטה עוד לא מצאתי משהו שנראה כך
-
יש בונגלוסבחוף דור, מטרים מהים.

-
יש בונגלוסגדול
גדלתי ליד.... אולי שווה לחזור לשם 
-
קאו לקהיינו ביולי האחרון (מחוץ לעונה) במלון אפסרה, ממש לא הסגנון שרשמת אבל היה ממש מספק, במעט שיטוטינו על החוף בגזרה לא ראינו משהו שעונה להגדרה, אבל היינו בקושי בפרומיל מהאזור אז שווה לנסות כי החופים יפים, יש דגש על תיירות ושירותים לתייר וזה לא דומה למקומות אחרים בהם היינו (קוסמוי/פוקא/קו צ'אנג), כבר ציינו זאת ואני הייתי הולך על קו צ'אנג שמבחינתי עד היום במאזן של אוטנתיות עם שירותי תיירות ממוקם אצלי גבוה.
יש מקומות שהם ממש יפים וניתן להיזרק בחושה כזו באזור שמדרום להואה אין בואכה צ'ומפון, פשוט לנסוע כמה שיותר קרוב לאורך החוף ותמצאו משהו כזה.