עם מי הייתם טסים?
-
היי, אשמח לעזרה בקשר לטיסות , אני ממש מתלבט במה לבחור.
אני מתכנן לטוס חודש הבא, אלעל דורשים מחיר ממש מוגזם 1350$ , אירופלוט הרוסית 850$ ורויאל גו'רדניאן 1050$.
אני קצת מפחד מבחינת בטיחות משתי החברות הזרות , אבל המחיר ממש מפתה (במיוחד הרוסים).
יש לציין שברוסיה קונקשן של 3 שעות פעם אחת ופעם אחת שעה וחצי , ירדן שעתיים ושעה ורבע (הכי נוח וקצר) אבל מפחד קצת בגלל שאני טס לבד ופוגש חבר רק בהמשך..
אשמח לשמוע את דעתכם
תודה
-
עם מי הייתם טסים?שאלה: האם אתה מתכנן גם טיסות-פנים בתאילנד? אם כן, כדאי לך לפנות לסוכנות נסיעות (אחת או יותר) ולהתעניין בדילים שמשלבים טיסה לבנגקוק עם 2 או 3 טיסות פנים. לא בטוח שנשארו דילים כאלה לשבועות הקרובים, אבל תמיד שווה לשאול. הדילים הללו לא מפורסמים באתרי החברות, צריך לרכוש אותם דרך סוכן.
-
עם מי הייתם טסים?אכן מומלץ להתעניין בדילים הכוללים טיסות פנימיות, ההבדל במחיר יכול להיות מכריע.
-
עם מי הייתם טסים?הייתי הולך על הירדנים. אחלה מטוסים עם מערכת בידור אישית ויותר מקום לרגליים מאשר באל.על.
טסתי איתם לבד,אין מה לחשוש בשדה בעמאן,וחוץ מזה תהיה בטוח שיהיו לא מעט ישראלים איתך בטיסות ובהמתנה
-
עם מי הייתם טסים?כזה הבדל הייתי טס עם הרוסים..
-
עם מי הייתם טסים?הרוסים ואין מה לפחד מהירדנים
-
עם מי הייתם טסים?טסתי כמה פעמים ובין היתר עם אל-על והירדנים. ממליץ על הירדנים.
-
עם מי הייתם טסים?אם בבטיחות עסקינן (וזה הדבר הראשון שאני בודק, השני ביטחון ורק אח"כ מחיר) אז החברה הרוסית עדיפה על הירדנים. היא זכתה בניקוד המרבי 7 כוכבים מתוך 7 , לעומת הירדנים 5 מתוך 7 ואילו מבחינת איכות המוצר, הרוסים קבלו ניקוד 4.5 והירדנים 7 מתוך 7.
אם תשקלל גם את הביטחון והמחיר, אז אין ספק שהרוסים עדיפים.

אם היית מזמין מוקדם, יכולת לטוס ישירות עם אל על ב-1050-1100$ ואם מדובר בחבילה הכוללת 2 טיסות פנים, המחיר היה ממש אטרקטיבי, כ-1250$.
-
עם מי הייתם טסים?בדוק מול סוכני הנסיעות הדילים בשילוב עם טיסות הפנים בדרך מאוד משתלמים לעומת רכישת הטיסות בנפרד