טיול בניקרגואה
-
שלום, יש לנו בערך שלושה שבועות לטייל בניקרגואה, אנחנו מגיעים מגואטמלה באוטובוס, נשמח להצעות למסלול.. וגם המלצות לאוטובוס מגוואטמלה.
תודה!
-
טיול בניקרגואהבתור התחלה מחברים כמה נקודות תיירות מרכזיות כמו לאון-גרנדה0- האי אומטפה וסן חואן דל סור. מכאן צריך להתחיל לבחור עוד אופציות לפי מה שמחפשים- יש לכם זמן טוב- גם לעשות מסלול תיירות שגרתי לטיול קצר וגם להכניס מקום או שניים מעבר- אבל אתם צריכים לתת כיוון של מה אתם מחפשים, ולמשל כמה זמן הייתם בגווטמאלה ( אולי גם איפה)- לי למשל זה קצת יסביר מי אתם בתור מטיילים ולהציע לכם דברים שאולי יותר יתאימו לכם....
-
טיול בניקרגואההיי! היינו בטיקל, ליווינגסטון, ריו דולסה, סמוק שמפיי, אנטיגואה, עכשיו בסן פדרו וממשיכים לשלה, נסיים בחזרה באנטיגואה.. אנחנו זוג, מחפשים כפרים יפים או טיולי יום יפים ולא קשים מדי.. חשבנו גם אולי להאריך את גואטמלה ולנסוע לנבאח.. מה דעתך?
תודה רבה!

-
טיול בניקרגואהאם אהבתם את הכפרים האינדיאנים של גווטמאלה- נבאח היא תוספת יפה. לא תמצאו שום דבר מזה דרומה משם.
לגבי ניקרגואה ואני אניח שזה עדיין 3 שבועות- אםאתם מגיעים באוטובוס-לאון או אסטלי יהיו התחנה הראשונה. נגיד לאון- 3-4 ימים, תוכלו להקדיש יום לעיר, יום אולי לסרו נגרו, יום לחוף ויום לעוד טיול יום לפי מה שימצא חן בעיניכם (יש מספר אפשרויות)
מאסטלי (בה אפשר לא רחוק לעשות טיול יום למפל-אם נשארתם בה) צאו לשמורת מירפלור- לא ממש שמורת טבע כמו שחושבים על זה- אבל יש שם אופציה ללון אצל משפחות (בבית או במה שהם הכשירו לתייר-די בסיסי לרוב) ואפשר לעשות טיול- רגלי או סוסי (בין הטיפים יש מדריך שאני נעזרתי בו לפני כמה שנים)- השמורה מורכבת מ-3 חלקים- אפשר לבוא לכיומיים לאחד או לשלב בין כמה ליותר ימים. אני הייתי יומיים והייתי חוזר לעוד- יש משהו מאוד אותנטי במקום הזה ואני חושב שהוא מספק חוויה מיוחדת למי שרוצה להיפתח לתושבים מקומיים (הנוף בסופו של דבר הוא לא השוס הכי גדול)
גרנדה- 4 ימים לפחות- יש כ"כ הרבה אפשרויות מעבר ליום בעיר, טיול למומבצ'ו, לכפרים הלבנים, מי שרוצה לשוט בין איי האגם, לשוק הארטסניה במסאיה ולהר הגעש, ועוד
האי אומטפה- 3 ימים. אפשר לטפס על הר הגעש, אני לא בטוח שזה מה שאתם מחפשים, אבל להנות מהאוירה באי בהחלט.
סן חואן דל סור- יעד חוף לא יודע אם מעניין אתכם לשלב- 3ימים?
לדעתי יש לי כאן עוד כ-3 ימים או יותר אם מירפלור הוא מקוצר ויש עוד אופציות להוסיף, אלא אם הוספתם את נבאח ואתם מקצרים ניקרגואה, או שלא נראה לכם שאני בכיוון של לכתוב משהו שמעניין אתכם ומחדש לכם.