עזרה בתכנון טיול ליפן
-
היי ,
אני טס ליפן בין ה 4/5 ל 20/5 , לשבועיים.מגיע וחוזר מטוקיו.
כרגע יש לי תכנון ראשוני, אבל נתקעתי בחלק המרכזי.
בהתחלה אני רוצה להיות כמה ימים בטוקיו עם טיולי יום ליוקוהומה ולקאמקורה,
מטוקיו לנסוע ללילה בהאקונה ומהאקונה לנסוע לקיוטו או אוסקה.התכנון הוא להיות באחת מהשתיים כמה ימים שבימים האלה לעשות טיולי יום לקובה או לנארה.
משם לנסוע להירושימה, להיות שם כמה ימים + טיול יום ל מיאג'ימה.
לחזור לעיר השניה (אוסקה או קיוטו) + טיול יום לקובה/ נארה.
ואז לחזור לטוקיו.
השאלה שלי היא מה השילוב הכי נכון ? -
האקונה -> קיוטו -> קובה -> קיוטו -> הירושימה -> אוסקה -> נארה /
האקונה -> קיוטו -> נארה -> קיוטו -> הירושימה -> אוסקה -> קובה /האקונה -> אוסקה -> קובה -> אוסקה -> הירושימה -> קיוטו -> נארה /
האקונה -> אוסקה -> נארה -> אוסקה -> הירושימה -> קיוטו -> קובה .
חוץ מזה, כמה ימים/ לילות מומלץ להיות באוסקה או קיוטו?
לגבי הירושימה חשבתי על גג 2 לילות.
מקווה שהשאלה מובנת
תודה O:-) -
עזרה בתכנון טיול ליפןהמסלול שעשיתי בנובמבר מאוד דומה לשלך מבחינת כמות הימים והיעדים, רק הפוך: אציין רק שנחתתי באוסקה והמראתי מטוקיו, מה שלדעתי מקל על התכנון. לא הרגשתי שאני רץ, והזמן הספיק לי פחות או יותר. זה המסלול שעשיתי:
-5 לילות באוסקה: יום טיול בנארה (45 דקות בערך לכיוון) + 3 ימי טיול בקיוטו (זמן ההגעה תלוי ברכבת שלוקחים מאוסקה ומאיזו תחנה באוסקה).
-2 לילות בהירושימה, כולל יום שלם טיול במיאג'ימה.
-לילה אחד בלייק קוואגוצ'יקו (הר פוג'י).
-6 לילות בטוקיו כולל טיולי יום (סה"כ השארתי לעצמי 2 וחצי ימי טיול שלמים בטוקיו+הערבים).
-בלילה האחרון ישנתי בנריטה, עיר קטנה ליד השדה תעופה.
באשר לאפשרויות שנתת, כולן שקולות פחות או יותר לפי דעתי. באזור קנסאי אפשר לישון בעיר אחת- אוסקה או קיוטו (יותר מומלצת), ולעשות טיולי כוכב לקובה/נארה/אוסקה/קיוטו.
לגבי קובה, לא הכללתי אותה, כי כשתכננתי את הטיול, לא מצאתי שם משהו מיוחד לראות.
לדעתי, כדאי להקצות לקיוטו 3-4 ימי טיול מלאים ולנארה יספיק יום. באוסקה עצמה אין הרבה מה לעשות. יש טירה משוחזרת (הטירה במטסומוטו שהיא מקורית, הרבה יותר הרשימה אותי) ואת אזור Namba לבילוי לילי די נחמד. אם אתה ישן בקיוטו, גיחה לאוסקה באחד הערבים יכולה להיות אפשרות, אבל חבל לבזבז יום שלם עליה.
כמה ימים אתה מקצה לטוקיו? אם אתה חוזר ממנה גם, לדעתי עדיף לפצל את הלינה בה.
-
עזרה בתכנון טיול ליפןתודה רבה
ישבתי קצת עם מה שכתבת ובסוף הגעתי לתכנון הזה -
אשמח להמלצות. אם זה נשמע בסדר
4/5 - טיסה מהארץ.5/5 - נחיתה בנאריטה ונסיעה לטוקיו (הגעה בסביבות הצהריים). ערב פנוי בטוקיו.
6/5-10/5 - טוקיו + טיולי יום ליוקוהמה ולקאמקורה. [5 לילות בטוקיו]
10/5 - נסיעה להאקונה בבוקר וטיול שם. [לילה בהאקונה]
11/5 - טיול בהאקונה/ אונסן - נסיעה לאוסקה בערב.
12/5 - טיול יום לנארה. [2 לילות באוסקה]
13/5 - נסיעה להירושימה - מוזיאון
14/5 - טיול יום למיאג'ימה.[2 לילות בהירושימה]
15/5 - נסיעה לקיוטו.
16/5, 17/5, 18/5, 19/5 קיוטו [4 לילות]
19/5 נסיעה לטוקיו.
20/5 - טיסה חזרה לארץ.
כרגע אני תוהה אם להוריד לילה מטוקיו/ קיוטו ולהוסיף לאוסקה או האקונה.
מה דעתך? -
עזרה בתכנון טיול ליפןלא. אל תוריד.
הייתי מוריד לילה מהירושימה ורץ חזרה לקיוטו: מגיע בבוקר/צהרים להירושימה - מבקר באתר הפצצה ומה שמספיק בעיר עצמה.
בבוקר שלמחרת יוצא למיאג'ימה ומשם חוזר לקיוטו.
אין לך מספיק ימים בקיוטו.
-
עזרה בתכנון טיול ליפןחיי הלילה באוסקה זה לא משהו ששווה לחוות?
-
עזרה בתכנון טיול ליפןסליחה, בהירושימה - התבלבלתי.
-
עזרה בתכנון טיול ליפןלא משהו ששוה את הזמן המוגבל שיש לך ביפן.
בעיר יש גן יפה, מרכז נחמד ואני מניח שעוד כמה דברים יפים. אבל לא ממש שווה.
-
עזרה בתכנון טיול ליפןArigatou gozaimasu!
-
עזרה בתכנון טיול ליפןהמסלול נראה טוב.
אני מחזק את מה שרוני כתב, אל תיקח עוד לילה באוסקה ע"ח קיוטו. אני ישנתי באוסקה כי המלונות בקיוטו היו מלאים, לא כי תכננתי את זה ככה. זה לא היה נורא כ"כ, אבל עדיין באזור קנסאי, עדיף ללון בקיוטו.
3 ימים מלאים בקיוטו נראים מספיקים, אבל זה מאוד תלוי עד כמה תמצה את המקדשים. לי זה הספיק פחות או יותר בשביל לראות את המקדשים שתכננתי לראות מראש+עוד כמה שמפורסמים בשלכת שלהם, אבל עדיין נשאר אצלי טיפה טעם של עוד.
הירושימה היתה די משמימה בשעות הערב- לאורך הרחוב הראשי שמוביל לפארק השלום (ובו גם היה המלון שישנתי בו, ממליץ לקחת מלון שם בגלל המיקום) היה פסטיבל אורות חג המולד מרהיב (לא רלוונטי לתאריכים שלך), אבל החנויות ברחוב Hondori נסגרו כבר בערך ב-8, ובאמת שרק הפארק והמוזיאון הם ביקור חובה בהירושימה עצמה.