ויזה לארה"ב (קצת דחוף)
-
פעם ראשונה לארה"ב
יש לי כרטיסים בהזדמנות כריסים ל9 לפברואר
האם יש סיכוי שאני לא יספיק להוציא ויזה עד אז
אם כן מה ההליך?
תודה רבה
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)השאלה היא לא כמה מהר תקבל את הויזה, אלא האם תקבל אותה. למי שבטוח שיקבל ויזה, חודש זה זמן סביר בעיני ולא לחוץ. השאלה היא מה סיכוייך לקבל את הויזה וזה כבר תלוי במצבך האישי (גיל, עיסוק וכד'). מכאן החלטה שלך אם לקחת סיכון. אישית, אני מעדיפה לא להזמין כרטיסים למי שאין לו ויזה ביד.
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)ההליך מתחיל ממילוי טופס באתר + תשלום אגרה. בסיום ההליך אתה בוחר מועד לראיון בשגרירות. מיד בתום הראיון יודיעו לך אם אושרה לך הויזה. אם כן היא תשלח אליך בצירוף הדרכון בתוך שבוע - 10 ימים.
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)זוג נשוי עם ילדים עם עבודה ודירה בארץ
(הילדים נשארים בארץ)
על פניו הבנתי שלא אמורה להיות בעיה
נכון?
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)היי
ב 20/5 מילאתי ושלחתי את הטפסים. קבעתי ראיון למשפחה ב 30/5
באותו יום בסיום הראיון הודיעו שיש ויזה. מס' ימים אחכ קיבלנו את הדרכונים עם הויזה.
הכל כולל הכל לקח לנו שבועיים
בהצלחה
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)באופן כללי לאנשים מבוגרים (לא צעירים בגילאי העבודה בעגלות בקניונים) ושכירים בעבודה מסודרת, אין לרוב בעיות.
אבל - יש מקצועות מסויימים שעושים בעיות (בטחוניים ובאופן משעשע גם הייטק)
אם אתם לא עובדים
אם אתם עובדים אבל לא שכירים שאז יותר מורכב להוכיח עבודה
וכו'
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)אם מטרת הנסיעה היא טיול, אז כמו שאנשיםטובים אמר, לפעמים דווקא עושים בעיות לאנשי הייטק ותעשיות נוספות. מניסיון, אם מטרת הנסיעה היא עסקים, זה הולך חלק יותר.
אם להזמין כרטיסים לפני שיש לך את הויזה ביד? זה סיכון שתצטרך להחליט לגביו. אישית, קשה לי לראות מצב בו החיסכון במחיר הטיסות יצדיק את הסיכון. -
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)אם אתה גמיש בימים שאתה יכול להתייצב לראיון אז אין בעיה לקבוע ראיון בתוך כשבועיים
אם אתה פחות גמיש ונניח רוצה רק ימי שישי, אז זה עשוי גם לקחת שלושה-ארבעה שבועות (יש גם יום שישי אחד בחודש שהם לא עובדים).
גם אני באופן אישי לא הייתי קונה כרטיסים בלי ויזה ביד, אלא אם כן מדובר במחיר רצפה עם אפשרות לביטול בדמי ביטול נמוכים במיוחד (שילוב שבדרך כלל לא קיים...), ואז אולי כדאי לקחת את הסיכון.
בהצלחה
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)לא לשכוח שבנוסף יש ימים בהם לא ניתן לקבוע ראיון בשל החגים האמריקאיים:
http://israel.usembassy.gov/consular/niv/open.html
ועוד כמה מילות אזהרה - כבר נתקלתי במקרים בהם דווקא ויזה לנסיעה לכנס מקצועי נתקלה בקשיים/עיכובים (בקשת מסמכים נוספים).
בהצלחה,
אביה
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף) -
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)תודה רבה לכולם
יש מבצע למחזיקי כרטיס פליי קארד (לרכישה עד סוף דצמבר)
600 נק' + 360$ מיסי נמל
זו הסיבה שאני מתלבט אם לקחת את הסיכון
-
ויזה לארה"ב (קצת דחוף)מה בדיוק הסיכון ?
אתה קונה את זה באינטרנט או בטלפון ועפי חוקי הגנת הצרכן, אתה יכול לבטל תוך 14 יום בקנס של 100 שח
ובדקת בתנאי המבצע מה עלות הביטול ?
אין מה להתלבט. תגיד תודה שמצאת מקומות במחלקה E
כרטס וסע לשלום