פטאייה
-
5 ימים למטרת מועדונים הנאות אקשן קניות וכו או לקצר טיפה?
-
פטאייהתלוי את מי שואלים, יש כאלה שיום אחד זה יותר מידי
ויש כאלה כמוני למשל ש-5 ימים זה ממש מעט.
בכללי בשביל הפעם הראשונה 5 ימים זה בסדר.
-
פטאייהזה באמת תלוי את מי אתה שואל...
אני הייתי בתאילנד שלוש פעמיים מתוכם יותר מחודשיים בפאטיה
ועכשיו נוסע ביחד עם האישה ולקחנו 7 לילות בפאטיה
פאטיה עיר מאוד מאוד גדולה ויש בה כל מה שאתה רק רוצה ( חוץ מחול לבן ומים כחולים
) -
פטאייההכיוון הוא לרווקים שבאים לצאת מהשגרה ולהנות
מה מבחינתכם עדיף מהבחינה הזאת פוקט או פטאיה? -
פטאייהמבחינת חיי לילה זה אותו דבר רק שפאטיה
בהרבה יותר גדול.
-
פטאייהויש מועדונים ברמה גבוהה כמו הטייגר בפוקט וכאלה?
-
פטאייהבפאטייה יש מועדונים מהטובים ביותר בתאילנד מצרף לך קישור עם המקומות העיקריים .pattaya-at-night
-
פטאייהאין ספק שפטאייה שווה יותר מפוקט בכל האספקטים....אני קורא לפטאייה פוקט משודרגת , תהנה.
-
פטאייהעל הוולקינג סטריט של פאטיה תוכל למצוא את רוב המועדנים הברים ומועדני החשפנות של העיר יש אנשים שגם שבוע לא יספיק להם באיזור
אני בטוח שתבין את הדברים מהר מאוד ותעשה חיים
-
פטאייההפוך גוטה הפוך , דוקא פוקט גדולה יותר יש בה את כל סוגי הבילויים וחופים מצוינים שאין בפאטיה ומקומות רועשים יותר ורועשין פחות
ממליץ על פוקט , לדעתי גם מבחינת בילויים הרבה יותר רצינית מפאטייה פוקט לצעירים פאטטיה..... לזקנים
-
פטאייה ad100למה פטאיה לזקנים?בפוקט כבר הייתי שנה שעברה ודי נהנתי ודווקא שמעתי שפטאיה יותר משודרגת מפוקט פרט לי למה אתה חושב ככה
-
פטאייה ad100שטויות במיץ מה שהוא אמר...
אל תייחס לזה בכלל...
פאטיה לדעתי המקום הכי שווה בתאילנד ולא רק בגלל חיי הלילה והבחורות
יש בה כל כך הרבה שגם אם תיהיה שם חודש לא תספיק ליראות הכל...
מומלץ בחום!
-
פטאייה ad100במבט ראשון פאטייה לא נראת מושכת חופים מכוערים וגם העיר עצמה לא בדיוק יפה אבל כשלומדים להכיר אותה היא עיר מדהימה אין סוף אפשרויות בילוי , מועדונים , דיסקוטקים , ברים מסעדות וקניות מהטובים ביותר בתאילנד ומבחינת חיי הלילה הרבה יותר טוב מפוקט .
-
פטאייה ad100הייתי שמח לשמוע המלצות על כמה מועדונים טובים בפטאיה וברמה גבוהה בסגנון של הטייגר עם מוזיקה כזאת וקהל מגוון ובנות וכו
-
כל מה שיש בפטאיה יש גם בפוקטאבל לא כל מה שיש בפוקט יש גם בפטאיה....
חיי לילה פרועים יש בפוקט לא פחות מפטאיה. כנ''ל קניונים וטיולים מקומיים ואטרקציות וכל מיני שטויות בלי סוף. אבל בפטאיה אין את החופים והים של פוקט.עובדה נוספת היא שפטאיה זולה משמעותית יחסית לפוקט. החל ממנת אורז פשוטה ברחוב, בירה במועדון, לינות, וכן...אפילו "קשרי ידידות" עם צעירה מקומית זכה וטהורה יהיו זולים יותר בפטאיה עיר הקודש לעומת פוקט עיר המלאכים.
-
כל מה שיש בפטאיה יש גם בפוקטמה לפרט ? זה עובדה ..... כמו שאמר זיקו כל מה שיש בפאטייה יש בפוקט ולא הפוך כולל נופים וחופים מדהימים , לגבי בילויים אין שום הבדל , בפוקט תוכל למצוא הכל והרבה !!
זקנים שהולכים עם בחורות מזדקנות, צעירות יותר יש יותר בפאטייה ... זה נכון
מה נדבקת לטייגר ? יש בבנגלה עוד 8 מועדונים , ולא רק שם
המבחר הוא גדול יותר בפוקט , החלטה שלך
לגבי צעירים ואני רואה שאתה צעיר נתקלתי יותר בפוקט בפאטטיה יש מעט צעירים והרבה משיגנעס ....
-
כל מה שיש בפטאיה יש גם בפוקטמבחינת חופים ברור שפוקט עדיפה בהרבה .
מבחינת חיי לילה ובילויים כל מה שיש בפאטייה יש גם בפוקט אבל בפאטייה זה בהרבה יותר גדול ובהרבה יותר מפואר .
-
פטאייה ad100זה הכל עניין של טעם אם תשאל אותי, אתה אף פעם לא תקבל תשובה אחת ברורה אלה כל אחד והטעם שלו, אם היית כבר בפוקט אז תגוון ותסע לפאטטייה מועדונים ומה לעשות לא חסר שם וגם אתה חוסך טיסה (שלפוקט צריך) לפאטייה זה רק נסיעה של כשעה וחצי מבנגקוק.
-
תודה רבה לכל העוניםיש מצב להמלצות על מועדונים ואטרקציות בפטאיה
-
אני אסכם לך במשפט אחדGood guys go to heaven
Bad guys go to Pattaya