כמה שאלות על ויזה לתאילנד
-
יש לי כרטיס לכיוון אחד לתאילנד, בלי חזור. מעוניינת לעשות טיול ארוך במזרח.
אני מתכוונת להיכנס ולצאת כמה פעמים מתאילנד. ממה שהבנתי, כדי לקבל ויזה לחודש בחינם לכניסה חד פעמית, אני חייבת להציג כרטיס יציאה תוך 30 יום (האם באמת בודקים זאת?), ואם אני רוצה להיכנס כמה פעמים, אז אני צריכה לסגור מראש ולשלם על הכניסות, ויש לי רק עד 3 כניסות.
והנה השאלות:
1. האם באמת מקפידים שם על כך בשדה"ת?
2. האם יעשו לי בעיות שאין לי כרטיס יציאה משם?
3.האם אצטרך לשלם על הכניסות?
4. השאלה החשובה, האם כל יציאה וכניסה מחדש , אינה "כאילו אני מתחילה מאפס", ויתנו ויזה ללא תשלום לחודש (גם במעבר יבשתי)? ואז אוכל להיכנס ולצאת כמה פעמים שארצה?
5. האם יש איך לעקוף ולצאת ולהיכנס חופשי ולהוציא כל פעם ויזה חדשה בלי בעיות של כרטיסי יציאה?
-
כמה שאלות על ויזה לתאילנדוהנה התשובות :
1. האם באמת מקפידים שם על כך בשדה"ת ? - לבעלי דרכון ישראלי פחות מקפידים
אבל אם תפלי על פקיד הגירה קפדן הוא עלול לתת סירוב לויזה ואז יכריחו אותך לצאת מהמדינה בטיסה הראשונה האפשרית .
2. האם יעשו לי בעיות שאין לי כרטיס יציאה משם?-יתכן שכן עדיף לבוא עם כרטיס פתוח
לשנה וויזה שהונפקה מראש כאן בארץ בשגרירות תאילנד ואז לא צפויות בעיות .
3.האם אצטרך לשלם על הכניסות? -מחיר הויזה שאת מנפיקה בארץ הוא מכפלה של מספר הכניסות .
4. השאלה החשובה, האם כל יציאה וכניסה מחדש , אינה "כאילו אני מתחילה מאפס", ויתנו ויזה ללא תשלום לחודש (גם במעבר יבשתי)? ואז אוכל להיכנס ולצאת כמה פעמים שארצה? - אם את מוציאה ויזה עם מספר כניסות זה מוגבל למספר שאישרו לך .
5. האם יש איך לעקוף ולצאת ולהיכנס חופשי ולהוציא כל פעם ויזה חדשה בלי בעיות של כרטיסי יציאה?- לא . רק שיש בכל פעם כרטיס יציאה עם יציאה של עד חודש אז בכניסה
אווירית תקבלי עד 30 יום ויזה בכניסה יבשתית עד 14 יום . אם תעשי את זה המון פעמים
את יכולה לקבל סירוב בטענה של "נכנסת סידרתית " למדינה והיום מקפידים על זה יותר .
-
כמה שאלות על ויזה לתאילנדאפשר גם להראות כרטיס טיסה או אוטובוס למדינה הבאה שתכננת לטייל בה במעמד הכניסה לתאילנד
-
כמה שאלות על ויזה לתאילנדמומלץ לבקש מהסוכן שמנפיק לך את הכרטיס טיסה הלוך לפחות להכין לך מה שנקרא "בוקינג" לכרטיס טיסה חזור (מה שאומר שהוא רק שמר מקום על תאריך מסויים בטיסה חזור אך לא איש ושילם, מה שנקרא "אישו" ISSUE או "קונפירם" CONFIRM)
ואכן זה תלוי בפקיד מאוד.
בכל כניסה יבשתית לתאילנד מקבלים 15 יום
בכל כניסה אווירית לתאילנד מקבלים 30 יום
מומלץ לבוא עם ויזה 3 כניסות. לשנה.
-
כמה שאלות על ויזה לתאילנדאשמח להיעזר גם באותו נושא...
אני ממריא לבנגקוק וחוזר ממנה לארץ כעבור 17 יום.
אבל, במהלך הטיול אצא פעם אחת לקמבודיה ואשוב לתאילנד כעבור כשבוע.
האם תהיה לי בעיה בכניסה השניה לתאילנד (מקמבודיה), האם אני צריך להודיע על כך כבר בנחיתה הראשונה לבנגקוק?
-
כמה שאלות על ויזה לתאילנדבמידה וזה פעם אחת לא תהיה בעיה אתה תקבל כניסה ל15 יום נוספים.