סקי בהריון?
-
זה לא רק עניין של ביטוחכי הביטוח מחזיר רק כסף, אבל הוא לא מחזיר חיים.
ומה שמפחיד בסקי בחו``ל, מפחיד פי שלושה בגלישה בחרמון, לכי תדעי מי יחליט ``לעצור`` עלייך. -
זה לא רק עניין של ביטוח:Reובמקרה שלא היה מספיק ברור- מכה מנפילה או שמישהו נתקע בה עלול לגרום במקרים מסוימים לסיום ההריון...
נראה לי שפה אחד כולנו ממליצים לכם להתאפק ושתהנו מההריון! -
בטוח לאשה בהריוןReאשתי בהריון תחילת חודש שלישי, ואנחנו נוסעים עכשיו לסקי באוסטריה. אכן החברות הגדולות (כלל, הראל, AIG) סירבו לעשות ביטוח לסקי + הריון, מצאנו חברה קטנה יותר - ``מסלול`` בת``א שלהם לא היתה בעיה. בהיבט הבטיחותי אנחנו (או לפחות אשתי) נצטרך ככל הנראה להסתפק בסקי קרוס-קאנטרי (cross-country) במקום סקי הרים, כי זה נשמע לנו כמו פחות נפילות והרבה פחות התנגשויות. יש מישהו בפורום הזה שעשה סקי קרוס-קאנטרי ויכול להגיד איך היה? -
בטוח לאשה בהריוןReהיי! דבר ראשון, טוב שיש ביטוח. אני לצערי נאלץ לנצל את שלי. דבר שני, שים לב, שחלק מן המנגדים לסקי בהריון מדברים על שילוב של המאמץ הפיזי והאויר הדליל. אישתי גלשה בקבוצה נמוכה מהרמה שלה, באיזי, ונהנתה מאוד. היא בחודש רביעי, ונפלה כמה פעמים על התחת. להגיד שלא חששנו יהיה שקר, אבל כשנועצנו עם גניקולוג שגם גולש הוא טען שהבטן בשלב זה עוד מוגנת (הרחם כמובן...), ואני הנחתי שישנו רפלקס מוגבר להגנת הבטן ע``י אישה הריונית... אם יש שאלות אני אשמח להשיב.