ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי באיטליה

פורום סקי וסנובורד
    5
    6
    2311
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yanivkoren
      yanivkoren נערך לאחרונה על ידי

שני גולשים (אב ובנו) מתכננים חופשת גלישה בת שבוע. לשנינו זו החופשה השנייה, ושנינו מצליחים לגלוש במסלול כחול. 

אני מתלבט בין שני אתרים: צ׳רבינה או לה טוויל. 

אשמח להמלצות, תובנות וכל סיוע אחר. 

תודה

יניב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sgebay
        sgebay נערך לאחרונה על ידי

סקי באיטליה

שני האתרים טובים למתחילים. נצלו את מחירי ההדרכה הזולים באיטליה וקחו הדרכה.

• jisaacs
          jisaacs נערך לאחרונה על ידי

תחשוב על מדונה דה' קמטילו

הייתי שם לפני שניים רבות, עם משפחה שהיינו ברמה שכזו.

מתאים, אין הרבה מסלולים תלולים,  יש מספר אזורים מסביב לעיר, כך שתוכלו לגוון.

את לה טוויל איני מכיר.

בצרביניה הייתי מספר פעמים - האתר ענקי מצד אחד, יש לו 3 אזורים (זרמט - בה היייתי בשבוע שעבר ולה-טוויל) אבל לא ניתן להגיע אליהם ברמה שלכם, כך שלמעשה תשארו עם שטח רלבנטי לגלישה קטן מאוד וישעממם לכם.

אני חושב שאתם צריכים אתר שיהיה מסביב לעיירה בה תהיו, מכל הצדדים שלה, כך שתוכלו (גם ברמה שלכם) לגוון....

יונתן

• rozmar
            rozmar נערך לאחרונה על ידי

לה טוויל מאד מתאימה למתחילים- יש בה איזור מרכזי

ממש ליד הגונדולה - שהוא מעולה.

בצ'רביניה- ואלטורננש מאד מתאימה למתחילים, וגם כל המעליות בצ'רביניה (הפלאן מייזון). צמד שני, לנגיע מואלטורננש לצ''רביניה, צריכים לעבור כמה מסלולים אדומים, וזה כבר יכול להיות לכם קשה.

אם תתמקדו רק באיזורי המתחילים בהתחלה, ותקחו מדריך טוב שיוכל לקדם אתכם לדרגת מסלולים אדומים - 2 האתרים יכולים להתאים.

המלצתי בעבר על מדריך בשם ג'יאנלורנצו שעזר לי מאד, ויש בדיווח הסקי שלי גם את הטלפון שלו.

• dfl
              dfl נערך לאחרונה על ידי

סקי באיטליה

לגולש מתחיל, שני האתרים מספקים חוויה מוצלחת, אם כי צ'רוויניה ביום טוב הרבה יותר מרשימה מלה-טוויל.

יכול להיות שכדאי לכם לבחור פשוט לפי נוחות ההגעה. ממילאנו/טורינו קל יותר להגיע לצ'רוויניה, מז'נבה ל-לה טוויל.

אם אתם לא נוסעים בתאריכים מאד מבוקשים, אפשר לדחות את ההחלטה כמעט לרגע האחרון ולבחור לפי תנאי מז"א. אם צפוי שבוע של רוחות חזקות באיזור צ'רוויניה, עדיף להמנע מהגעה לשם כי הם סוגרים חלקים גדולים של האתר לעתים די תכופות.

• dfl
                dfl נערך לאחרונה על ידי

לא מסכים בכלל לגבי צ'רוויניה

קודם כל, אחרי הדרכה אחת או שתיים לא צריכה להיות בעיה לגולשים של שבוע שני לחזור מזרמאט לצד האיטלקי. זה משהו שמדריכים שם עושים לעתים תכופות עם גולשים שעברו את שלב הטירונות.

שנית, זה אתר שמכיל כמות יפה של אדומים מאד בהירים - רחבים עם ראות טובה - שמאפשרים עקומת לימוד מעולה למי שבדיוק עובר מכחולים לאדומים. נכון גם לצד האיטלקי וגם לצד השוויצרי שמיד מעבר לגבול.

שלישית - האיזור של salette כל כך טוב למתחילים, שרק עבורו שווה להגיע להר הזה.

בביקורים שלי בצ'רוויניה כמתחיל, האתר ממש לא הרגיש לי "קטן ומשעמם". אם כבר, אינסופי וממכר.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון