ברר.... זה מציאותי?
-
לפי סנופורקסט ישנם אתרים עם מינוס 40 בפסגות (תחת אפקט רוח) ביום שני הקרוב!!!

ברררר....
קרר.....
- מ.א.
-
ברר.... זה מציאותי?נשיאים ורוח ושלג אין..
כמה ס"מ בודדים.
-
ברר.... זה מציאותי?הכי קר שגלשתי היה בסוף ינואר 2011 בסנט מוריץ באיזור קורבטש.מזג אוויר מושלם,שמש בוהקת ו...מינוס 25. היה קר.הנוהל היה אחרי כל 2 מסלולים עצירה לשוקו חם.
-
ברר.... זה מציאותי?גם אני הגעתי ל -25..... זה אמנם משהו נחמד לספר לנכדים יום אחד אבל בשביל זה צריך באמת ציוד מיוחד [יותר מהרגיל] ואתר "מותאם".
-
ברר.... זה מציאותי?קודם כול ניראה שבדרום האלפים יהיה כמות מכובדת של שלג, מחכה לסיבוב LA Grave אבל רק עם מספיק שלג, שם אין תותחים, אולי עוד שבוע שבועיים, אבל ניראה שהחורף מתחיל להתעורר. לגבי קור, יצא לי לא מעט פעמים לגלוש ב 25- וזה ממש לא נורא המאמץ גורם לזה שתמיד חם לי. בכול מקרה מוסיפים עוד שיכבה וכמובן כיסויי לפנים והכול בסדר, עם הגעתם עם חרמונית ומשקפי שמש, אז זה יכול להיות לא כול כך נעים
-
ברר.... זה מציאותי?לפני כמה שנים כשעדין גלשתי בטיין (קלאב מד) במינוס 20 מעלות המדריך החזיר את הקבוצה בשעה שתיים וחצי.הקור עם הרוח היה בילתי ניסבל.
-
מה ששובר אותך זה הרוח. לא הקורקרה שגלשתי במינוס 20 והיה לי נעים. מנגד, תחילת חודש זה, מינוס 8 על הקרחון של טין, החלה רוח חזקה וכמעט קפצתי מהכסא מרוב קור. ..
-
ברר.... זה מציאותי?גלשתי בינואר 2012 בצרביניה במינוס 25 היה קפוא אבל בהחלט נסבל. שכבה נוספת פלוס כיסוי לפנים עשו את העבודה.