ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת גי פי אס

פורום אירופה
    1
    1
    4588
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אלמוג פז
      אלמוג פז נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל המעוניינים לשכור מכשיר גי פי אס מהארץ על מנת להקל על עצמכם.

בספטמבר האחרון אישתי ואני החלטנו לשכור מכשיר גי פי אס לטיול באיביזה של כ- 10 ימים, הגענו לחברת "FLY גי פי אס", מוטי היה נחמד מאוד והסביר היטב והבטיח שהעניין פשוט ביותר...

קיבלנו את המכשיר יום לפני הטיסה, הגענו לאיביזה ספרד והסתבר שאכלנו אותה בגדול!!!!!!!

המכשיר לא זיהה לנו מקומות, לא זיהה כתובות ואף לא ערים מרכזיות מאיביזה למרות שנאמר לנו שהמכשיר מתאים ביותר גם לאיביזה... על ידי מוטי כמובן...

בשיחה שהתקשרתי מאיביזה, במיוחד למוטי מהחברה הוא הדליק מכשיר זהה לשלי און ליין וראה גם שהמכשיר אינו מזהה מקומות באיביזה... וציין שהעניין יטופל...

לפני שבוע "נזכרתי" בתקרית ושאף אחד מהחברה ה"מהוללת" לא התקשר אליי, שלחתי מייל לבדוק את העניין וכמובן לאחר ששילמתי בספטמבר על המכשיר 280 ש"ח כולל ביטוח, אין שום סיכוי להחזר כספי, למרות שהמכשיר לא עבד בכלל...!!!

אני דרשתי החזר מלא, אך מוטי לא מקבל את הדרישה וטוען שצריך לבוא לדבריו-"יש אזורים שאליהם צריך להגיע קצת יותר מוכנים מהבית..." ושהייתי יכול למצוא מקומות לפי קווי אורך ורוחב או מיקוד... איך אני אמור לדעת את המספרים הללו בתור תייר באיביזה, בסה"כ הכול רציתי לא להסתבך בדרך עם הרכב!!! נאמר לי שנרשם לזכותי 50%הנחה להזמנה הבאה- שברור שאני לא אעשה בחברה זו אף הזמנה יותר!!!

למזלי ווייז היה מעולה מצא את כל המקומות והאתרים והכתובות שנתנו לו, אין צורך לשכור מכשיר ניווט בארץ ואני אישית בוודאי לא ממליץ על חברת "FLY גי פי אס" ככזו לשכור ממנה מכשיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

חבל שככה מתייחסים ללקוחות אשר נמצאים בבעיה בחו"ל.... לאחר הבטחות לרוב...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון