ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחפש עובד למלונית בבוזיוס

פורום דרום אמריקה
    2
    4
    2389
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • georgerio
      georgerio נערך לאחרונה על ידי

מחפש עובד למלונית בבוזיוס ,לשעות הלילה 12 עד 8 בבוקר תמורת שינה , ללא תשלום ,אך אפשרות להרוויח אחוזים מהשכרת קייקים, גלשנים ועוד.התחייבות למינימום 2 חודשים. [email protected] ג'ורג'

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

זה נהוג בברזיל, להעסיק עובדים בלי לשלם להם?
        • georgerio
          georgerio נערך לאחרונה על ידי

זה נהוג בברזיל, להעסיק עובדים בלי לשלם להם?

משכורות בברזיל לא גבוהות בלשון המעטה,תייר שמחפש "להאריך" את הטיול מבין מהר מאד שהמגורים הם חלק גדול במיוחד מהתקציב שלו. כך שנותנים מקום שינה ואופצייה להרוויח מאחוזים ממה שסביב שיכול להגיע הרבה יותר ממשכורת...גם הרבה הרבה "זרים" מעוסקים בעבודות "בעגלות" ועוד ללא שכר .....אנחנו לא מעסיקים חתול רובוט וגם לא אדם רובוט...אלא אנשים בשר ודם שיש להם שיקול דעת .

• חתול-רובוט
            חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

סלח לי אם לא השתכנעתי

להרוויח מעמלות זה לגיטימי, אבל האם אתה משלים את משכורתם לשכר מינימום במקרה שהם לא הגיעו לסכום הזה באמצעות העמלות?

אני מכיר מקרוב את בעיית יוקר מחירי הלינה בברזיל. אבל אני לא יודע מי ירצה 'להאריך את הטיול' כאשר הוא צריך לעבוד במשך כל הלילה [כלומר, סביר להניח, לישון במשך רוב שעות הבוקר כך שאי אפשר לטייל בבוקר, וגם לצאת לבלות בלילה אי אפשר עד יותר מדי מאוחר כי יש עבודה]. ועוד בבוזיוס.

העובדים הלא חוקיים ב'עגלות' הם ממש לא דוגמה טובה. אלה בחורים צעירים שמוציאים שם רע לישראלים בכל מיני מדינות מערביות, ובמקרים רבים גם מנוצלים ללא רחם על ידי מעסיקים חמדניים.

ואם כבר נוגעים בהיבט החוקי - אתה מספק לעובדים שלך אישור עבודה ותנאים סוציאליים בסיסיים, נכון?

ובקשר לשיקול הדעת של אנשים - אתה ואני יודעים היטב עד כמה תרמילאים צעירים יכולים להיות תמימים ופגיעים. בדרך כלל, לפחות אצלנו בישראל, המודעות לעניינים כמו זכויות עובדים ותנאי העסקה מגיעה בגיל קצת יותר מאוחר, אם בכלל.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון