מגדל אייפל ללא תור - Viator
-
היי חברים, בעוד שבוע אני אהיה בפריז והזמנתי כרטיסים למגדל אייפל ללא המתנה בתור דרך Viator. רק לאחר שהזמנתי במחיר של 400 ש"ח לזוג, כתבו לי בכרטיסים שאני צריך ללכת לכתובת מסוימת(שנמצאת 5 דקות ממגדל אייפל) בכדי לאסוף את הכרטיסים ורק אז ללכת למגדל אייפל.
פתאום כל הסיפור מרגיש לי קצת לא אמין... אני לא הזמנתי סיור מודרך אלא רק כרטיסים לעקוף את התור וכתוב שצריך להגיע לפגוש את המדריך שם ואז ללכת.
למישהו יש נסיון עם האתר הזה ויכול להגיד לי אם עשיתי טעות שהזמנתי מהם?
אלו ההנחיות שלהם על הכרטיס:
Please note: The starting point is NOT at the Eiffel Tower. Please do not go to any of the
Eiffel Tower ticket windows, box offices or entry points. You must go to the above
address (36 Avenue de la Bourdonnais) in order to get your tickets, 15 minutes before
your scheduled entry time. You cannot collect them in advance. The Eiffel Tower will not
be able to issue your tickets directly.
-
מגדל אייפל ללא תור - Viatorלפי הכתובת שצוינה
נמצא שם משרד של איזי פאס טור
חוות הדעת מצוינות
יש להם גם סיור- מודרך של שעתיים
וגם "לווי" של מדריך עד התור המקוצר באייפל (קרוב מאד גיאוגרפית) לכתובת שצוינה- תלוי איזה שירות קניתם .
שימי לב-
1. המחיר הרגיל לאייפל לקומה העליונה 15.5.0€
2. אתם שילמתם 40€
אופציה ביטול לפי מה שהם מציגים בשאלות ותשובות עד 72 שעות לפני מועד הביקור באייפל.
למה לא לקנות כרטיסים ישירות באתר של האייפל? נסו לפחות.
-
מגדל אייפל ללא תור - Viatorיונית תודה אבל לתאריך שאני רוצה אין כרטיסים! בדקתי.. לכן הזמנתי מהאתר הזה... בלי ברירה... וכן שילמתי 40 יורו לבן אדם לצערי.....
-
מגדל אייפל ללא תור - Viatorאני הייתי שוקלת מחדש האם העניין כדאי. כשמגיעים בתקופה הזו יש סיכוי לא רע מעונן ואולי גם ערפל. לשלם כל כך הרבה כסף עבור משהו שאולי לא יהיה מוצלח נראה לי לא שווה. אתם משלמים 400₪ על לא להמתין בתור. לא עדיף לחכות לראות אם יש יום מוצלח ורק אם כן אז לעלות? בכל מקרה תוכלו לקנות כרטיסים שם, רק תצטרכו לחכות. אז נכון, זה קצת מבאס, אבל גם לשלם 400₪ על לעלות למגדל אייפל ולגלות שהכל מסביב ערפל ולא רואים כלום.
-
מגדל אייפל ללא תור - Viatorהיינו בפריז לפני שבועים.
1. הגענו ב 12:30 והתור היה כאורך הגלות....שמחנו שהזמנו מראש.
2. 40 יורו לא בטוח שהייתי משלם מקסימום להגיע מוקדם בפתיחה
שהתור קצר יחסית.
גם בעוקף תור יש קצת תור למעלית חיכינו בערך 10-15 דק לא נורא.
-
מגדל אייפל ללא תור - Viatorהיי
אם אתה עדיין יכול לבטל ללא קנס אז תבטל.
אם לא חשובה לך שעת הביקור אז תמיד אפשר להגיע כשעה לפני פתיחת המגדל (אם לא טועה שעת פתיחה 9:30) ולהמתין בתור לכרטיסים , אני בשיא הקיץ הגעתי למגדל כחצי שעה לפני שעת הפתיחה וחיכיתי בתור 45 דקות , ההבדל היחיד הוא שצריך להתלבש היטב היטב בגלל מזג האויר.