ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה ביער השחור-חייב עזרה

פורום טיולי משפחות
    7
    34
    9690
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונית
      יונית נערך לאחרונה על ידי

חייבת לתקן- אלו אינם מקומות מומלצים, אלא כלל המקומות הניתנים לאיתור דרך בוקינג ומכילים נכון ל2014 את כרטיס Hochschwarzwald Card..

חשוב לשים לב- כי הנתונים לגבי כרטיסים שונים משתנים משנה לשנה ויש לוודא כי עדיין בתוקף.

מכאן לשאלתך-

המיקום נכון, אם כי קצת דרומי, אבל בין טיטזי לפלדנברג- בהחלט בטווח סביר (בכפוף כמובן ליעדי הטיול שלכם) תביא בחשבון שכאשר יורדים מכביש 317 שאינו מואר במיוחד, יתרת הדרך הקצרה אל החווה היא בחשיכה להערכתי מוחלטת (לא נסעתי שם, אבל אלו הדרכים ביער השחור).

הדירה גדולה של 90 מ"ר

יש בה 3 חדרי שינה כאשר שניים מהם זוגיים.

שים לב בפילוח חוות דעת של המבק'רים (171) במקום דירוג נמוך יחסית קיבלו-

נוחיות ומתקנים- כלומר די ברור גם בלי לקרוא את חוות הדעת בפירוט כי זוהי נקודת הכשל של המקום.

עכשיו שב וקרא את כל חוות הדעת- מה היו הנקודות לשלילה,

מה מהן מפריע לכם ? (למשל מרחק ממעלית סקי לא צריך להטריד אתכם בעוד שקירות דקים-כן).

חפש אתרים אחרים ומה אנשים אומרים על המקום

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • diklafr
        diklafr נערך לאחרונה על ידי

אנחנו לנו ב Gästehaus Behabühl

המיקום מרכזי מעולה , המחיר יחסית יקר לשאר המקומות באיזור

בעלי המקום מקסימים ואדיבים

האינטרנט לא משהו במיקום, יש הרבה ניתוקים.יש סופר קרוב מאוד.

תהנו

• Alonso1969
          Alonso1969 נערך לאחרונה על ידי

אוו הנה דיקלה, סוף סוף מישהו שהיתה במקום ויכול להמליץ עליו, ברור לי שאין מקום מושלם, את רושמת שהמיקום טוב- אני לא מצפה לרדת כל בוקר ולהגיע ליעד במרחק הליכה, בדקתי, הנסיעה הארוכה ביותר היא פעם אחת של שעה וחצי, כל השאר בסביבות ה-45 דקות, אם המחיר אני יכול לחיות, הבנתי שנותנים כרטיס יער שחור, לא לחוץ על אינטרנט במקום, מסתמך על אינטרנט שאני מביא איתי.סופר קרוב- חשוב מאד, דיקלה, אם אפשר לשאול, מתי הייתם שם? כמה נפשות? איך הדירה? נקי? אם נוח לך יותר את יכולה לענות לי בפרטי.

יונית, תודה רבה על העזרה עם האתר, ברור לך שאין מקום מושלם, בין אם זה דרך חשוכה פה ושם או כל דבר אחר, תמיד יהיה משהו, לפחות לי, בטח לכאלה שמבינים הכל מושלם, מפזרים אורז בצידי הדרך Smile

בכל אופן תודה רבה, אני הולך על המקום הזה ~~Gästehaus Behabühl

• Alonso1969

אחרי ששיריינתי  מקומות לינה, אני רואה שהמרחק מציריך אל מאתר הלינה קרוב יותר מאשר המרחק מפרנקפורט אל אתר הלינה, שאלתי לגבי השכרת רכב, בכל מקרה השכרת רכב בשוויץ יקרה יותר מאשר בגרמניה? אם כן, איך בדיוק אני משכיר את הרכב בצד הגרמני?

תודה

• יונית

ראשית לא "בכל מקרה" השכרת רכב בציריך יותר יקרה-מאשר ביעדים אחרים.

צריך לבדוק ולא להסתמך על היגדים כאלו.

שנית- ציריך ללא ספק קרובה יותר ליער השחור מאשר פרנקפורט.

בתחשיב של מיקום נחיתה יש להביא בחשבון בנוסף למחיר הרכב:

*מרחק הנסיעה- זמן הנסיעה וכמה "זמן" מתבזבז על הנסיעה

**שעות הנחיתה וההמראה ועד כמה היום הראשון/אחרון יכול להיות מנוצל.

***מחיר דלק- לנסיעה מפרנקפורט מול נסיעה מציריך

****מדבקת הכבישים שמקבלים בציריך (ערך כ35€) ולא ביעדים אחרים (אם יש כוונה לטייל גם ביעדים בשוויץ, אחרת לא רלוונטי).

שקלול כל הנתונים +נוחות = שדה תעופה מועדף.

• Alonso1969

אני מצטער אבל לא הבנתי מה את מנסה לומר. אני טס לציריך וחוזר מציריך כי זה קרוב יותר למקום הלינה ונוח יותר מבחינת השעות נחיתה והמראה. המרחק מציריך למקום הלינה הוא חצי מהמרחק מפרנקפורט אל מקום הלינה, לא הבנתי אותך... יש המלצות על השכרת רכב? חברה מסוימת? סוכן אמין? סדר גודל של מחיר ליום? תודה

• lisasad
                  lisasad נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב,

אני ממליצה לך פשוט לבדוק מחירים בכמה חברות ישראליות ולהשוות מחירים ביניהם לאותו סוג רכב ולראות מה המחיר כולל. אני תמיד בודקת אצל כל החברות הישראליות הגדולות ומשווה מול דילרים כמו אופרן או רנטלקארס. כדאי לך להתקשר גם לאוויס והרץ ושלמה סיקסט ולברר אצלם מחירים לסוגי רכב שונים וככה תדע את כל המחירים שאתה צריך, או שתבדוק באתרים שלהם. בפעמיים האחרונות אנחנו לקחנו רכבים לטיולים שלנו דרך רנטלקארס באמצעות אורן שכותב כאן מדי פעם בפורום והיינו מרוצים. הוא סייע לנו בבדיקות וביקש עבורנו הצעות מחיר מהם והיה מאוד הוגן ומקצועי וגם סיפר מי הם ואיך הם עובדים וענה על כל השאלות הרבות שהיו לנו. הוא קישר אותנו עם מישהי בשם שרית מרנטלקארס ומולה כבר ביצענו בהמשך את ההזמנה בשתי הפעמים. בפעם האחרונה לקחנו כך דרכו ודרך רנטלקארס רכב ליער השחור אבל משדה התעופה של באזל מהצד הצרפתי. תנסה להגיע אליו דרך האתר שלו טוריפליי, אבל  כמו שכתבתי לך, אני חושבת שכדאי לך לברר בכמה חברות לפי סוגי רכב שונים ולשאול מה כולל המחיר.

ליסה 

• Alonso1969

ממי להזמין רכב אני אסתדר.

השאלה שלי, כשנוחתים בזה התעופה בציריך, איך אני לוקח את הרכב בצד הגרמני, השוויצרי או הצרפתי? מה קורה מרגע הנחיתה? אני מבין שאני נוחת בשוויץ Smile איך אני למשל מגיע לצד הגרמני או הצרפתי? אני צריך לקחת את כל הפקלך עם כל הג'מה ולהתחיל לנסוע לגרמניה או צרפת?

• lisasad
                      lisasad נערך לאחרונה על ידי

אני לא מבינה את השאלה, בציריך אין צד גרמני או צרפתי כי זה שדה תעופה בשווייץ. לא כמו השדה בבאזל-מלהאוז ששם הוא משותף או בז'נבה שיש שם צד צרפתי וצד שוויצרי. בציריך אין. פשוט שאלת מקודם אם יש למישהו המלצה על השכרת רכב או חברה מסוימת או מחיר ליום אז עניתי לך על מה ששאלת מקודם.

ליסה 

• Alonso1969

אני מתלבט ולכן קצת מתבלבל.

ההתלבטות שלי, אם אני נוחת בציריך, 1. רכב יקר יותר בשוויץ. 2. טיסה ( רק אלעל) יקרה יותר .3 . נסיעה של שעה וחצי למקום הלינה.

אם אני נוחת בפרנקפורט 1. רכב זול יותר 2. טיסה (אלעל) זולה יותר 3. נסיעה של כמעט 3 שעות

אז או שאני חוסך בכרטיסי טיסה ועלות רכב ואז נוסע כמעט 3 שעות למקום הלינה.

או שאני משלם על טיסה ורכב יותר ואז נוסע "רק" שעה וחצי למקום הלינה.

בלאגן...

• אמה
                          אמה נערך לאחרונה על ידי

זה לא חייב להיות באלאגן. תלוי בשעת הנחיתה.אפשר להגיע מפרנקפורט בכייך ליער השחור תוך טיול יום מהנה.לא חייבים לעשות את הנסיעה ישירה ללינה.יש לא מעט היכן לעצור עד היער.

מאוד תלוי היכן מטיילים ביער השחור ואיפה עוד.מה בערך המסלול.

נכון שלטיטיזי והאזור יותר זמן נסיעה.אבל...אם לנים באזור צפון מרכז,זה פחות,ממנו מטיילים לפארק אירופה,החלק הצפוני,שטראסבורג,אלזס יום,יורדים דרומה ונשארים שם ל4 לילות נוספים.

חזרה,תוך יום טיול נוסף.

מובן שציריך קרובה יותר לדרום מרכז היער.

ובאזל עוד יותר

• יונית

רק תיקון קטן מפרנקפורט ללינה שלך-להערכתי לא פחות מ3.5 -4 שעות נסיעה.

תיקון קטן 2- איך אתה בטוח שרכב בציריך יקר יותר מפרנקפורט (חוץ משמועות) כדאי לבדוק אותו רכב באותה חברת השכרה- כמה הוא עולה בציריך וכמה בפרנקפורט- לעיתים יש הפתעות נעימות.

הערה קטנה 3- שעות הנחיתה וההמראה חשובות גם בקבלת ההחלטה- יש מי שאוהב לטוס בלילה ולנצל את כל היום, יש מי שלא מוכן לכך.

מכאן ובהנחה שאלו הנתונים-אין דברים מושלמים בחיים, לכל בחירה יש "מחיר" של מרחק,שעות, כסף- ההחלטה היא שלך כשכל הנתונים בידיים שלך.

• שמוליק ל
                              שמוליק ל נערך לאחרונה על ידי

ורק לחזק את מה שיונית אמרה - ב 2012 אנחנו שכרנו רכב בציריך ומבדיקה שלנו אז - עלות ההשכרה בפרנקפורט לא היתה זולה יותר. 

אגב - בחישובי העלות כדאי לקחת בחשבון גם את עלות הדלק העודפת בנסיעה מפרנקפורט ליער ובחזרה...

• Alonso1969

אני מעדיף לצאת בטיסת בוקר להגיע בצהריים, אני חוזר בשעות הערב ככה שיש לי איזה חצי יום.

בדקתי מחירי רכב, בשוויץ יקר יותר בכ-25 אחוז.

אולי באמת כדאי ללכת על פרנקפורט כיעד נחיתה והמראה,

• 1
                                • 2
                                • 2 / 2
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון