ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

SOS

פורום מרכז אמריקה
    3
    6
    3979
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ella_1994
      ella_1994 נערך לאחרונה על ידי

אני וחברה רוצות לתכנן טיול, הבעיה היא שאין לנו מושג ואנחנו ממש צריכות עזרה.. בעיקרון חשבנו שאפשר לבוא לפגישה אצלכם בלמטייל אבל הבנתי שאין אפשרות.

אז אולי תוכלו לכוון אותנו פה:

התכנון הוא לטוס בסוף מאי לטיול של חודשיים.

כשאנחנו רוצות להיות במקסיקו, קוסטה ריקה, פנמה וגם בארגנטינה (אני יודעת שזה בקצה השני...) השאלה האם זה בכלל ריאלי? לגבי העונה הבנתי שזאת העונה הרטובה ושזה עניין של מזל... אז פה אין צורך לפרט

אנחנו מתעניינות בעיקר בחופים, טבע ייחודי- אבל לא טרקים....

כמובן שרוצות לישון במקומות זולים ולא מלונות 5 כוכבים... מקומות עם עוד צעירים... ולהתנייד עם אוטובוסים כשאפשר.

בבקשה תכוונו אותנו קצת אני מוצפת מכל המידע שיש באינטרנט ויש לי בלגן אחד גדול בראש..

תודה רבה! Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

SOS

לא ריאלי בכלל, תשכחו מארגנטינה וגם פנמה בספק
        אולי תעשו טיסה הלוך למקסיקו (וטיסה פנימית לקנקון) וחזור מקוסטה ריקה,
        אם יספיק לכן הזמן במהלך הטיול תעשו גיחה באוטובוס לפנמה.
        אין הרבה מה לתכנן מראש, סעו ויהיה בסדר (כמובן שלארגן חיסונים אם צריך, כרטיס אשראי, ביטוח וכו')

• ella_1994

SOS

אוקיי תודה! ומה לגבי המלצות למקומות שווים במקסיקו וקוסטה ריקה?

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

SOS

3 חודשים הם לא כ"כ מספיק זמן בשביל כמות היעדים שרשמת, אבל אם לנסות ולהתאים את מה שביקשת למשהו מציאותי, ובהנחה שבתקציבך כל הטיסות הללו- אתן יכולות לטוס לשבועיים לקנקון- ולהסתובב שם בין 4 עיירות החוף- איסלה מוחרס, פלאיה דל כרמן, קנקון וטולום.

מקנקון לטוס לסן חוזה שבקוסטה ריקה ל-3 שבועות, לעשותת את פורטונה בשביל קצת אטרקציות, אולי גם את מונטה ורדה, לעבור לטורטוגרו ולחוף הקריבי לפוארטו וייחו וקאויטה, אפשרי גיחה גם מעבר לגבול לבוקס בפנמה- חזרה לסן חוזה לטיסה לארגנטינה ל-3 שבועות נוספים. אם עוד יש זמן אחרי החסזרה לסן חוזה- עוברים לחוף הפסיפי- מנואל אנוניו, חאקו ואולי משהו בפנינסולת ניקויה (למשל העיירה סנטה תרזה).

ארגנטינה זה כבר פורום דרא"מ- לא הייתי ולא מכיר.

נסיעה טובה!

• ella_1994

תודה! דבר אחרון

כשאתה אומר "בהנחה שבתקציבך...." כמה אתה מעריך שייצא כל העניין (חודשיים, לא כולל ארגנטינה)  בהערכה גסה כמובן

• גדליהו מהגרעין
                גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

תודה! דבר אחרון

קצת קשה לי לתת לך הערכה

משום ש- אין לי מושג לגבי ארגנטינה וגם עלויות הטיסות יהיו משמעותיות- תלוי בגמישות ובעונה.

לגבי מחיה- דברים אינדיבידואלים- אנשים יאמרו בממוצע שבועיים במכסיקו 1200$ - אני אסתדר בפחות- אבל זה תלוי סגנון מחיה ומה עושים באותם שבועיים. קוסטה ריקה  ל-3 שבועות כ-1800$ לאדם. שוב- אלו מחירים ממוצעים ע"פ גולשים פה בפורום. למשל לקוטסה ריקה - אם אתן עם תחבורה ציבורית, רמת מינון נמוכה של אטרקציות. מקסימום מסעדה מערבית אחת ליום, השאר מאפים או ארוחה מקומית, אתן יכולות להיות בפחות מ-85$ לאדם ליום. ראו גם דרך חישוב תקציב שלי תחת שאלות נפוצות.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון