מוזיקה בקסדה
-
הייי לכולם!!!
אני מחפש כבל שאוכל לחבר בין הסמארטפון לבין הקסדה (כבל AUX) אבל שיהיה בו שלט קטן כמו שיש על האוזניות האורגינליות של המכשירים על מנת שאוכל להעביר שירים מבלי להוציא את המכשיר.
מישהו??
-
מוזיקה בקסדההאמת שלא שמעתי על משהו כזה, אבל אתה יכול לשפצר לך אחד - קח כבל של אוזניות עם כפתור, תחתוך את האוזניות ותחבר קצה של AUX (אני בטוח שיש מדריכים ביוטיוב. כלים וחומרים יש בחנויות אלקטרוניקה)
-
מוזיקה בקסדהלא יודע באילו אוזניות אתה משתמש בקסדה, אבל ב 30-40 דולר אתה מקבל פה אחלה דבר :
https://www.youtube.com/watch?v=ZfKEooUVCiw -
מוזיקה בקסדהאני לא יודע איזה סמרטפון יש לך, אבל יש הרבה סמרטפונים שתומכים באוזניות עם שלט עליהן. תקנה באיביי או בדיל אקסטרים אוזניות זולות כאלה, תחתוך להן את הכבל ליד האוזניות ותחבר אותו לכבל של אוזניות שתכניס לקסדה ליד האוזנים.
או שלחילופין תקנה אוזניות בלוטוט ותשים אותן על האוזנים ועליהן את הקסדה.
אח שלי עשה משהו דומה רק בלי הכפתורי שליטה. הוא הכניס אוזניות מתחת לריפוד של הקסדה באזור האוזנים וחיבר את זה לנגן mp3 קטן של סן דיסק שהוא שם בכיס של המעיל. עבד בלי בעיות במשך שבוע אינטנסיבי באנדורה.
אני קניתי קסדה שכבר מגיעה עם אוזניות וכבל כמו שאתה מחפש.
-
מוזיקה בקסדהפלג אחלה רעיון אנסה....
ארז אתה משתמש באוזניות אלו או מכיר מישהו שמשתמש?
shmoob אוזניות רגילות עם שליטה של הסמארטפון יש לי כבר המטרה היא לחבר לכניסת אודיאו של הקסדה... ושעדיין תהיה לי שליטה
תודה לכולם!!!
-
מוזיקה בקסדהקראתי ביקורות מעולות על האוזניות הראשונות שבסרטון OUTTDOOR TECHOLOGY אלו שמגיעות גם בגרסה אלחוטית וגם חוטית, והחלטתי להזמין, עדיין לא הגיע.
אבל אם כבר יש לך אוזניות בקסדה, אז הרעיון של SHMOOB נשמע טוב.
אפשר לשלוף את הכבל של האוזניות שלך החוצה (בלי לחתוך)? -
מוזיקה בקסדהתחתוך כבל של אוזניות עם שלט ותחבר לו שקע של אוזניות מאוזניות אחרות שתחתוך ותחבר לקסדה.
אבל אני בטוח שאם תחפור קצת באיביי ובדיל אקסטרים תמצא כבל כזה מוכן
-
מוזיקה בקסדהחפרתי מצאתי משהו נראה אם יתאים.
בינתיים מנסה אנסה היום א הרעיון שלך.
אעדכן

-
מוזיקה בקסדהאתה יכול לשים קישור לכבל, שיהיה לי לצורך גיבוי אם הכבל של הקסדה שלי יהרס?
-
מוזיקה בקסדהhttp://www.dx.com/p/3-5mm-trrs-remote-cable-w-microphone-for -iphone-ipad-white-100cm-176595
מקווה...