טיול לרומא שאלות
-
שלום רב.
אשתי ואני טסים לראשונה לרומא בסוף פברואר 2015 .
אשמח לקבל עזרה:
1. אזור לינה מומלץ בעל קרבה רגלית לאתרי תיירות מרכזיים?2. מלונות 3,4 כוכבים אזור סעיף 1 (תקציב ללילה 400-500 ש"ח, כולל ארוחת בוקר)
3. רכישת שני כרטיסי SIM בעלי גלישה ללא הגבלה לארבעה ימים, היכן ניתן לרכוש?
4. היכן ניתן לרכוש רומא PASS ?, האם חוסך עלויות והמתנה אפשרית בתורים?
5. המלצות על גן החיות בעיר ?
6. האם יש סיור באולימפיקו בימים שאין משחקים ?
7. האם משהו מכיר פעילות ספורטיבית כגון: מיני גולף, קרטינג או אחרים ?8. שוק פשפשים שפתוח באחד מהימים הרלונטים עבורינו (רביעי- שבת)?
תודה רבה , בוזי -
טיול לרומא שאלותאני ממליצה ללון ממש במרכז, בין הככרות והמזרקות העיקריות. ככה אפשר לטייל בעיקר ברגל, שזה הכי כיף ברומא. אנחנו לנו במלון Regno. לא יודעת אם 80-100 אירו ללילה זה ריאלי למיקום מעולה (אנחנו שילמנו 120).
אם אתם לא מתכוונים להתפצל, אפשר לעשות חבילת גלישה אחת / לקנות סים אחד ולגלוש בהוט ספוט מהמכשיר השני. אני תמיד לוקחת את החבילה של אורנג' ב 139 ש"ח כי לא אוהבת להתעסק עם החלפת סים.
והמלצה חמה לקחת סיור מודרך בותיקן. זה משדרג את החוויה לטעמי האישי.
-
טיול לרומא שאלותראי שירשור על רומא
-
טיול לרומא שאלות -
טיול לרומא שאלותתודה רבה על העזרה.
תוכלי לומר לי מה שם האיזור המומלץ ללינה באנגלית ?
אני רוצה לסנן חיפוש בטריפ אדוויזר
תודה -
טיול לרומא שאלותאזור מזרקת הטרווי
-
טיול לרומא שאלותלגבי מלון Regno: אכן נראה מיקום מעולה, אבל בדקתי לגבי תחילת מאי, מועד הנסיעה שלנו ומדובר על כמעט 200 יורו ללילה (!) יקרררר
-
טיול לרומא שאלותהבת שלי היתה במלון טריטון , מלון פשוט ,אבל היא והיתה מאד מרוצה.
ראיתי בבוקינג שיש עליו בפברואר 36% הנחה.
-
טיול לרומא שאלותהיינו ברומא בדיוק באותה תקופה של השנה - פברואר. גרנו במלון אקדמיה Accademia Hotel במרחק פחות מדקת הליכה למזרקת טרווי Fontana do Trevi. אני רואה בבוקינג שהמחיר בפברואר הוא 64 יורו ללילה.
הכיכר ואזור המזרקה היו מלאים אנשים גם בפברואר, גם בשעות הערב והלילה, אבל המלון היה מאד שקט (והחדר שלנו פנה לרחוב!) ומאד נוח.הלכנו משם ברגל כמעט לכל מקום, מפיאצה דל פופולו, והמדרגות הספרדיות, ועד לקולוסיאום, לפורום ואפילו לטראסטברה (מעבר לנהר). המקומות היחידים שנסענו אליהם היו הותיקן, ושוק יום א' Porta Portese.
מצטרפת להמלצה לקחת סיור מודרך בותיקן

נעה
-
טיול לרומא שאלותתודה רבה לכולם.
האם תוכלו לענות על שאר שאלותי בנושאים השונים ? (מי שיודע)
-
טיול לרומא שאלותלגבי גן החיות, לא ביקרנו בו , נראה לי מתאים לטיול עם ילדים
שוק הפשפשים הגדול מתקיים רק בימי ראשון
לגבי שווקים נוספים וקניות תוכלו לקבל אינפורמציה בקישור זה