לאלרגיים
-
מי שסובלים מאלרגיות: אם חשבתם לטוס לחופשת סקי עם סקי דיל: חישבו שוב! עדיף לארגן חופשה לבד ולדעת שאתם לא מוסרים את האחריות לבריאותכם לידי אחרים. סקי דיל לא בנויים לדאוג לנו. סבלנו מהתקף אלרגי קשה בגלל חוסר תשומת לב שלהם ושל המלון, ואכלנו רוב הזמן קורנפלקס וצ'יפס....בגלל חוסר אכפתיות.......לתשומת ליבכם. זה ממש לא מצחיק. הם כנראה, לפי דעתנו, לא ערוכים להתייחס מספיק ברצינות לבעיית בריאות של כחמישית מן האוכלוסיה...
-
לאלרגייםהאם עדכנתם מראש את סקי-דיל על בעית האלרגיה או שעוררותם את העניין בהגעה ליעד
-
לאלרגייםהודענו בכתב ובעל פה על האלרגיה שלושה חודשים מראש וגם בהגיענו למלון והובטח לנו שיש תפריט מיוחד לאלרגיים..בקיצור: חפיף...
-
אם תוכל, לתת קצת יותר פרטיםמי, מה, כמה, מה ***בדיוק*** קרה.
אחרת כל מטרת השיתוף שלך החמיצה את מטרתה.
-
לאלרגייםכתבות רבות ניכתבו באתר בקשר לסקי דייל.מי שטס דרכם ושותף בפורום הזה יודע למה לצפות.גם אני אוכזבתי מהם לפני שנה וכתבתי על זה.מנסיון סקי דייל טובים לטיסה והעברות במקרה והעיסקה יוצאת זולה.למי שמוכן להשקיע,עדיף למצוא טיסה זולה עוד בתחילת הקיץ לכל המאוחר לדאוג להעברות ,ומקום לינה .המקדימים להזמין תמיד מוצאים דייל מוצלח.אני יצאתי בחנוכה לסולדן עם לינה מיום שלישי לשלישי כשברור לי שלא הייתי מצליח לפני החופש .
-
אם תוכל, לתת קצת יותר פרטיםביקשתם פרטים: בבקשה:
ארוחות במלון בחסות סקי דיל שהבטיחו שאין בהם רכיבים אלרגיים גרמו להתקפים אלרגיים....פחד. מלווי סקי דיל היו מופתעים כשהזכרנו להם באתר את עניין האלרגיה למרות שהודענו על זה בכתב ובעל פה חודשים קודם לכן. בקיצור: חפיף. סקי דיל הבטיחו לנו שיש במלון תפריט מיוחד לאלרגיים. לא היה ולא נברא. פשוט שקר. אנשי סקי דיל חששו להתעמת עם המלון וכל יום הבטיחו שיהיה בסדר...אבל אוכל לא היה...בשביל מה הם שם? אחרי צעקות, בלית ברירה, ביום החמישי הגישו לנו אוכל סר טעם, מגעיל, שנשאר על השולחן. היה מיותר. סתם זלזול. אכלנו חטיפים שהבאנו מהבית.... בקיצור:גם לא אכפתייים וגם רשלנים. אם הם חושבים שככה אפשר לנהוג בלקוחות אז כדאי שיחשבו שוב. אני מזמין את כל מי שיצאו עם סקי דיל לחופשת סקי לעשות שירות לאחיהם ואחיותיהם לקהילת הגולשים ולדווח לנו איך היה......נראה אם זה מקרה חד פעמי או דפוס התנהגות של זלזול בלקוחות....