ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

10 ימים בקייפטאון

פורום אפריקה
    5
    6
    7147
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עידו אבר
      עידו אבר נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

לטובת רישום נישואינו, אני ובן זוגי טסים בסוף פברואר ל10 ימים לדרום אפריקה.

חשבנו לבלות את כל הטיול בקייפטאון והאזור. כמה שאלות: 1. האם 10 ימים לקייפטאון וטיולי יום ממנה הם יותר מדי זמן או שיש מה לעשות? 2. האם יש ספארע בסביבה? האם אפשר לגיחה יומית או שמחייב לילה? 3. נוחתים ביוהנסבורג. יש מה לחפש שם או מיד לעבור לקייפטאון? אנחנו יצורים אורבניים אך לא ברור לי האם יוהנסבורג היא מקום שכדאי לעצור בו או שמפחיד ולא שווה בכלל להיכנס. 4. אשמח לקבל המלצות נוספות לאיזור קייפטאון.

תודה רבה!

עידו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Assaf3204736
        Assaf3204736 נערך לאחרונה על ידי

10 ימים בקייפטאון

שלום עידו,

אנחנו היינו זמן קצר יחסית בקייפטאון (מטעמים דומים), ולדעתי 10 ימים יכול להיות לא רע בכלל אם אתה לא מתרחק מדי מקייפטאון. אם אתה מוכן להתרחק ולנסוע מזרחה הרבה, אז אולי שווה להוסיף קצת זמן (ובעצם, למה לא לעשות את זה? באמת שיש נופים מהממים לאורך החוף על ה-garden route. אתם יכולים גם לטוס לפורט אליזבט, לשכור מכונית ולנסוע לקייפטאון (זה מה שאנחנו עשינו, היה מאד מרשים).

בתוך קייפטאון ממש אפשר לשקול את המוזיאון היהודי. חלק ממנו היה סגור כשהיינו אבל הבנו שהוא מאד מוצלח. (דרך אגב, אני מחפש דרך לשלוח משהו מחנות המזכרות שלהם לארץ, אם אתם הולכים לשם באמת, אני אשמח לשמוע... Smile)

כמובן יש את כל הטיולים לרובנס איילנד (אולי כדאי לנסות להזמין מקום, חצי יום), לקייפ עצמו (יכול גם להיות יום שלם, תלוי מה אתם עושים שם), להרמנוס (יום), ועוד. 

תוספת: אם באמת נוסעים לפורט אליזבת' ומשם נוסעים לקייפטאון, אתם יכולים לשקול את Addo Elephant Park בתור ספארי.

אסף

• annaly
          annaly נערך לאחרונה על ידי

10 ימים בקייפטאון

כמסלול טיול לשני מבוגרים (או צעירים blush, הכוונה ללא ידלים), בהחלט הייתי שוכרת רכב ומטיילת מפורט אליזבת' לקייפטאון.

אנחנו ויתרנו לחלוטין על יוהנסבורג.

בקייפטאון היינו 3 לילות, ובהחלט היינו נהנים גם עם עוד יום, אבל 10 ימים זה נראה לי קצת הרבה.. 

המסלול מפורט אליזבת' לקייפטאון מאוד מגוון, אבל לא הייתי מגדירה אותו כאורבני... אז תחשבו מה מתאים לכם.

לגבי ספארי - לא היינו באיזור קייפטאון... אבל - אתם יכולים להתחיל בספארי (מיוהנסבורג) ורק אח"כ להמשיך לקייפטאון - זה גם "יקצר" לכם את הימים בקייפטאון וגם תחוו ספארי...

ואם אתם מתחילים בפורט אליזבת' אז פארק אדו נחמד (ודי קרוב לספארי) 

• עידו אבר
            עידו אבר נערך לאחרונה על ידי

10 ימים בקייפטאון

רק כעת שמתי לב שענו לנו אז קודם כל תודה על כל העצות! 

שאלה נוספת שצצה לי כעת שבכלל לא לקחתי בחשבון. האם לטיול שהוא רק בקייפטאון והאיזור - כלומר ישנים בלילה במלון בקייפטאון וביום נמצאים בעיר או באיזורים המתויירים (התקווה הטובה, דרך היין וכו') נדרש חיסון כלשהו? האם נדרשים להציג פנקס חיסונים כלשהו בכניסה מהארץ (טיסה ישירה מתל אביב ליוהנסבורג ואז מיד קונקשיין)?

• yonatanpaz
              yonatanpaz נערך לאחרונה על ידי

10 ימים בקייפטאון

חזרתי משבועיים בקייפטאון מלפני חודש. ביוהנסבורג אין כ"כ מה לעשות  ומאוד מסוכן. בקושי יש תנועה ברחובות שם אחרי השעה שש. גם בקייפטאון רואים הדלדלות במספר האנשים שמסתובבים שלא בווטרפרונט מהשעה 7 בערב. אני נהנתי מכל רגע. חובה לנסוע להר השולחן, ל GOOD HOPE, CAMPS BAY 

יש בעיירה בשם MUIZEMBERG חוף מדהים ושווה להשקיע שם יום. 

כמובן יש עוד דברים כמו ווטרפרונט, טיילת, טרקים בטבע. לא סתם זהו יעד מספר 1 עבור נופשים אירופאים. 

בקייפטאון והסביבה אין ספארי.

• cafrica.net
                cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

יש הרבה לעשות ב-10 ימים בקייפטאון

יש הרבה לעשות ב-10 ימים בקייפטאון

לחץ לוידאו אטרקציות בקיפטאון

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון