ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה על חלוקת ימים ביפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    10
    3484
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילן פ
      אילן פ נערך לאחרונה על ידי

שלום

אני נוסע עם אשתי ליפן במהלך תחילת אפריל

נטו יש לנו 13 ימים לטייל

נוחתים באוסקה וממראים מטוקיו

אשמח להמלצה לחלוקת ימים ל- 3-4 ערים/ אתרים 

תודה

אילן פורת צלם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

המלצה על חלוקת ימים ביפן

קודם כל, עשיתם טוב שהזמנתם כרטיס open-jaw. מכיוון שאתם נוסעים בתחילת אפריל, יכול מאוד להיות שתתפסו את שיא פריחת הדובדבן. תוכלו לעקוב אחרי הפריחה באתר הנהדר http://www.japan-guide.com/

לדעתי, הזמן שאתם מקצים יאפשר לכם לעשות את המסלול הקלאסי של קיוטו-הירושימה-טוקיו (או בסדר שונה):

-5 ימים קיוטו (כולל יום בנארה ואולי ערב באוסקה)

-יום בהירושימה (יום הנסיעה מקיוטו)- הפארק והמוזיאון (חובה לדעתי)+הטירה (אם יישאר זמן).

-יום במיאג'ימה (גם מקום חובה, תישארו לישון בהירושימה)

-יום נסיעה לטוקיו

-חמישה ימים מלאים בטוקיו (אפשר לשלב יום טיול לאזור הר פוג'י-חמשת האגמים/האקונה/קאמאקורה/ניקו)

אם אתם אוהבים יותר מקדשים, אז רצוי להקצות אפילו עוד יום לקיוטו ע"ח טוקיו. 

אפשר גם להתחיל בהירושימה, אבל קחו בחשבון שזו נסיעת רכבת של שעתיים בערך מקיוטו לאחר טיסה ארוכה.

תהנו!

• oritrub
          oritrub נערך לאחרונה על ידי

המלצה על חלוקת ימים ביפן

להלן המסלול שלנו מקווה שיעזור - 

נחתנו באוסקה בערב - לילה ליד תחנת הרכבת ולמחרת נסענו להירושימה (וויתרנו על אוסקה)

יומיים בהירושימה (שני לילות אבל אפשר רק לילה אחד ובערב להמשיך הלאה) - יום אחד הירושימה עצמה ויום אחד מיאג'ימה.

4 לילות בקיוטו - טיול יום לנארה ושלושה ימים בקיוטו. ביום האחרון נסענו לטקיאמה לפסטיבל הסתיו. באפריל יש פסטיבל האביב תבדקו את התאריכים - אחרת לדעתי אפשר לוותר.

2 לילות בטקיאמה - יום אחד לפסטיבל ויום שני לטיול באיזור. ביום השני לקראת אחהצ נסיעה לטוקיו.

6 לילות בטוקיו - כולל הרבה יציאות מחוץ לעיר (האקונה, חמשת האגמים וקמקורה).

בבוקר האחרון טיסה חזרה.

סה"כ 15 ;לילות (1 אוסקה ביום הנחיתה, 2 הירושימה, 4 קיוטו, 2 טאקיאמה ו- 6 בטוקיו).

• אילן פ

המלצה על חלוקת ימים ביפן

תודה האם הירושמה חובה

יש לנו קצת רתיעה מהמקום עקב העבר שלה

כמו כן נתקלתי בבעיה להסמין 4 לילות בקיוטו, כנראה אני באיחור יש המלצה?

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

המלצה על חלוקת ימים ביפן

לא ירדתי לסוף דעתך במשפט "יש לנו קצת רתיעה מהמקום עקב העבר שלה".

אתה פוחד שיש עדיין שאריות נשורת, או שמא אתה פוחד לפגוש אנשים מעוותים.

ממה בדיוק הרתיעה?

אני ראיתי שם את החמלה שבזיכרון, את הבנת הרוע שבמלחמות, את יכולתו של האדם להביט קדימה בתקווה למרות העבר.

מקום מרתק באהבת האדם שבו.

• oritrub

המלצה על חלוקת ימים ביפן

לגבי קיוטו - אנחנו ישנו במלון Ibis Styles Kyoto Station. מיקום מעולה - ממול תחנת הרכבת ויחסית לא יקר ומלון מצויין. לגבי הירושימה - לדעתי חובה אולי דווקא בגלל ההסטוריה שלה. ביום שהסתובבנו בה היינו בבוקר במוזיאון מזדה (חובה להזמין סיור מראש דרך האתר שלהם ומאד מאד מומלץ) ואז נסענו למוזיאון השלום ופארק השלום. המוזיאון לא קל אבל ניתן לוותר עליו ולהיות רק בפארק. יש גם טירה נחמדה בעיר. מיאג'ימה גם מקסים. להיות ביפן ולא להיות בהירושימה... נראה לי מוזר אבל באמת עניין של טעם אישי. לא הייתי מוותרת על היומיים האלה (היינו גם עם מתבגרים שגם חושבים כמונו). 

• ofirts
                  ofirts נערך לאחרונה על ידי

המלצה על חלוקת ימים ביפן

מתפרץ.  ושואל.

אני מניח שהירושימה מעניינת ונחמדה - השאלה האם שווה לנסוע כמעט חצי יום רק בשביל לראות פארק. יש עוד משהוא לעשות שם מלבד זה?

מה עושים במיאגימה? ( והאם זה מצריך נסיעה להירושימה).

טיולים מאורגנים עוצרים בדרך בין קיוטו לטוקיו ( בטקיאמה?) האם לא מומלץ אלא אם כן זה בתקופת הפסטיבל? ואם לא  - אין מקום נוסף שאפשר לבלות בו יום או יומיים די לא להרגיש שיפן זה רק ערים גדולות מו טוקיו קיוטו והירושימה? ( משהוא יותר כפרי ומסורתי).

2 נוספות ואחרונות -

אנחנו חושבים דווקא על חגי תשרי של שנה הבאה - האם חבל לבזבז" את הנסיעה ליפן על תקופה שהיא לא פריחת הדובדבן? ועדיף לנסות לכוון את הנסיעה דווקא לתקופה זו?

ואורית - את יכולה לפרט קצת על האפשרויות טיול מחוץ לטוקיו? מה מאוד מומלץ? יש לך אולי איזה בלוג או סיכום טיול?

• oritrub

המלצה על חלוקת ימים ביפן

אנסה לענות על הכל - 

הירושימה - היינו גם במוזיאון מזדה בבוקר ואחכ עברנו לאזור הפארק והמוזיאון. לדעתי גם המוזיאון חשוב מאד אבל זו כמובן רק דעתי. גם הטירה והגן סביבה מקסימים. מיאג'ימה חוויה מקסימה. הרכבת כל כך מהירה שזה ממש לא חצי יום! יצאנו מהירושימה בשמונה בבוקר ובעשר כבר היינו אחרי שהשארנו את המזוודות במלון.

טאקיאמה לדעתנו האישית תהיה מאד משעממת בלי הפסטיבל אבל אולי המטיילים שהיו בה בעת "רגילה" יגידו אחרת.

אנחנו היינו באוקטובר והיה יופי של מזג אוויר!

לגבי טיולים מטוקיו - היינו בהאקונה יום שלם, היינו בחמשת האגמים של פוג'י יום שלם וכאן הייתי ממליצה בחום ללון ולטייל עוד יום והיינו חצי יום בקאמקורה.

מוזמן לשלוח לי בהושעה פרטית את המייל ושאשלח לך את מסלול הטיול מסודר עם לינקים למלונות ולאתרים.

• Chen0487
                      Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

המלצה על חלוקת ימים ביפן

ofirts, אנסה לענות גם. קודם כל, הנסיעה להירושימה והחזרה לוקחות 4 שעות סה"כ (בהנחה שיוצאים מקיוטו). לא משהו שהייתי ממליץ לעשות ביום אחד, בעיקר כי כדאי לשלב את מיאג'ימה.

לדעתי, הירושימה+מיאג'ימה מצריכות לינה של לפחות 2 לילות בהירושימה. המוזיאון חובה לדעתי. הפארק הוא פארק, מאוד מטופח ואסתטי עם אנדרטות מעניינות, אבל לא משהו יוצא דופן (לי הוא נורא הזכיר את המול בוושינגטון במראה שלו).

עצירה בין טוקיו לקיוטו במסגרת טיולים מאורגנים- פה בדיוק הבעיה של טיולים כאלה- בהרבה מקרים מדובר בסה"כ על עצירה. לא משהו מעמיק מדי. 

במיאג'ימה יש הרבה מה לראות- מקדש Itsukushima, עלייה להר מיסן (במסלול רגלי או ברכבל) ועוד מקדשים שנמצאים למרגלות ההר. מאוד מומלץ.

לגבי למתי לתכנן את הטיול, אין ספק שטיול בתקופת פריחת הדובדבן או בתקופת השלכת (במהלכה טיילתי, בנובמבר), מעצים את החוויה. אני חושב שגם אלה התקופות היותר נוחות לטיול מבחינת מזג האוויר. 

מצטרף להמלצה על לינה בחמשת האגמים- המראה של הר פוג'י מהאזור הזה פשוט מדהים (מומלץ בעיקר בתקופה שהוא מכוסה בשלג).

• אילן פ

המלצה על חלוקת ימים ביפן

בהמשך אני שואל מה ממולץ ל-3 ימים בין קיטו לטוקוי? איזה יעד ממולץ ללון ולטייל בין בתי ההערים הנ"ל?

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון