טיול משפחות באוגוסט
-
היי חברים..אני מתכנן טיול משפחה..זוג עם 2 ילדים בני 4 ו 7 ותינוק..לאיזור זלצבורג..והשאלה האם לנחות דרך וינה..שם הטיסה זולה יותר אך השכרת רכב יקרה יחסית..או שמא לנחות במינכן..שם הטיסה יקרה אבל שכירות רכב זולה..והשאלה האם למשפחה עם ילדים עדיף לטייל בוינה או במינכן..? שאלה נוספת האם היער השחור עדיף באוגוסט למשפחות על פני זלצבורג או הפוך.? תודה חברים.
-
טיול משפחות באוגוסטגיאוגרפית, מינכן קרובה יותר לזלצבורג מאשר וינה.
באשר לחישובים הכלכליים, זהו שיקול שלכם בלבד: חשב עלות טיסות ורכב בשני היעדים, ותחליט אם ההפרש מצדיק להרחיק עד וינה.
לשאלתך אם לבחור באיזור זלצבורג או ביער השחור - שני היעדים מקסימים. באופן אישי אני מעדיפה את אוסטריה (מי שניסה פעם אחת...כבר לא יכול להיגמל
)לגבי כניסה לעיר - בהרכב שלכם הייתי מוותרת (אלא אם כן אתם נוסעים לתקופה ארוכה ורוצים לגוון). טיול בעיר עם ילדים הוא לא פשוט (אלא אם מתפצלים או מוותרים מראש על מוזיאונים,קניות וכד') ולרוב עם ילדים כה צעירים נעים פחות מאשר שהייה בטבע.
לכמה זמן אתם נוסעים?
בהצלחה,
לימור
-
טיול משפחות באוגוסטבנוגע לנחיתה הייתי שוקל נחיתה במינכן ומשלב ביקור בלגולנד שיכול להתאים
בדיוק לגילאים שלכם, כמו כן המרחק יותר קצר בהרבה לזלצבורג.
בנוגע לשיקול הכספי , תבצע שיקול כללי כולל שעות טיסות ותראה מה עדיף לך,
אנחנו מטיילים באזור בספטמבר ונוחתים בוינה כי רצינו לראות את וינה ובמינכן כבר
היינו. אבל זה השיקול שלנו.
את היער השחור הייתי אולי משאיר להמשך שהילדים יוכלו יותר להנות מפארק אירופה. אבל שני המקומות מומלצים עם שפע אפשרויות.
-
טיול משפחות באוגוסטאין תשובת בית ספר.
אבל בגלל הגילאים הצעירים של הילדים
ממליצה על מיעוט נסיעות ,קיצור טווח כלומר נחיתה במינכן היותר קרובה מאשר וינה.
ובכלל בגיל הזה ,אלא אם יש לכם ילדים סבלניים במיוחד, לא וינה ולא מינכן-יש מספיק יעדים ואפשרויות בצד הירוק והקליל של הטיול .
בגילאים האלו-כמה שיותר לפשט את הטיול
כמה שפחות נסיעות
כמה שפחות מעברי לינה.
לדעתי.
עושים את הטיול נינוח יותר וכייפי יותר לכול המשפחה.
-
טיול משפחות באוגוסטתודה לימור.. התכנון הוא לנסוע לשבוע וחצי. .כדאי לדעתך לשהות בצימר באזור זלצבורג ומשם לצאת לטיולי כוכב או לשהות מחצית מהזמן באיזור זלצבורג והמחצית השנייה באיזור חבל טירול.? תודה רבה..
-
טיול משפחות באוגוסטבשבוע וחצי כדאי להתמקד בנחת באזור אחד ולא לפצל.
-
טיול משפחות באוגוסטתודה
-
טיול משפחות באוגוסטאתם יכולים להוסיף לינה באיזור האגמים.
איזור נעים כבסיס לטיולים ולא נסיעה ארוכה מזלצבורגלנד.