כשרות בניו זילנד
-
מישהו יודע אם יש דברים שאפשר לקנות שם? חוץ כמובן מדברים יבשים כמו אורז, למשל סוג של לחם או משהו כזה? בנוסף הבנתי שאי אפשר להכניס שום דבר שקשור. לאוכל , אז כנראה שצריך לקנות הכל תבלינים וכו' וכמובן לבשל בעצמך, אבל שוב, לחם או משהו בקטנה?
-
כשרות בניו זילנדככל שידוע לי לא מומלץ להכניס אוכל אלא אם הוא ארוז הרמטית כמו קרקרים, ביסקוויט וכד'. ניסיתי להתעדכן בנושא ונאמר לי שבניו זילנד, ניתן למצוא הכל הכל לחמים, תבלינים כמו שיש במדינות מערביות.
אשמח לדעת כמוך לגבי הכשרות.
-
כשרות בניו זילנדבקהילה היהודית באוקלנד יש חנות מוצרים כשרים. כתובת 108 Grey Ave. טלפון 09-373-2908 כדאי להתקשר לשאול לגבי שעות הפעילות. מדריך מוצרים כשרים בחנויות בניו-זילנד ניתן לרכוש בחנות הקהילה או באתר המאד מפורט Kosherkiwidirectory
דרך צלחה.
-
כשרות בניו זילנדיש היום בתי חב"ד בניו זילנד. אני טיילתי שם לפני 18 שנים ונזהרתי לא להביא בשר (הם פותחים מזוודות)ירקות ופירות אבל אפשר להביא דברים יבשים באריזה מרקים, מנות חמות ,קרקרים, חטיפים .ממתקים וכו'. היה באוקלנד קייטרינג "שלי " שמוכר אוכל מוכן לא יודע אם הוא עדיין קיים.
לא יודע מה מוכרים היום בקהילה באוקלנד אז מכרו בשר קפוא וגבינות צהובות מאוסטרליה . אגב כללים אלה חלים גם באוסטרליה אבל שם יש מסעדות כשרות לפחות בסידני ומלבורן