Marmot trestles 15 VS Mountain Hardwear Lamina 20
-
היי,
אני טסה בתחילת מרץ לניו זילנד, לחודשיים (עד סוף אפריל), מתכננת לעשות גם טרקים. ההתלבטות שלי היא בדיוק כמו שכתוב בכותרת - בין המרמוט טרסטלס 15 למאונטן הארדוור למינה 20. אני רוצה שק שינה עם טמפרטורת קומפורט 5- או 7- ועיקר ההתלבטות שלי היא היחס בין הגודל והמשקל למחיר - הפרש המשקל ביניהם הוא 215 גרם לטובת הלמינה והבנתי גם שהוא נדחס טוב יותר. עד כמה הפערים האלו משמעותיים בטיול? והאם תוספת המחיר של הלמינה שווה את יכולת הכיווץ שלו?
בנוסף, הבנתי שהמחיר הממוצע של הלמינה נע סביב 900 שקלים, האם המחיר נכון ואיפה אפשר למצוא אותו בארץ אם בכלל (עדיפות לאזור הצפון)?
שאלה אחרונה (בינתיים לפחות..) - האם השק"שים האלה מגיעים עם שק כיווץ או שרק עם איזשהו תיק אחסון?
תודה

-
Marmot trestles 15 VS Mountain Hardwear Lamina 20לפי דעתי הפונקציונליות של הלמינה 20 מנצחת. הוא משמעותית קטן יותר כשהוא מכווץ.
מה שכן - המחיר שלו עלה לדעתי בזמן האחרון לאיזור ה-1200. אפשר למצוא בחנויות של קולומביה.
אם הוא שווה כמעט פי 2 מהמרמוט? לא יודע. זה שיקול של כמה נפח ומשקל את מוכנה לסחוב.
אם לא הלכת לחנות וראית בעיניים את ההבדלים אני ממליץ מאוד לעשות את זה.
שניהם מגיעים עם שקי כיווץ.
-
Marmot trestles 15 VS Mountain Hardwear Lamina 20אני יודע שיש לא מעט חנויות שמוכרות את הלמינה בהנחה משמעותית. שווה לבדוק!
המרמוט פשוט עצום. לא פונקציונלי בכלל. אם זה שווה את ההפרש במחיר? לפי דעתי כן.
-
Marmot trestles 15 VS Mountain Hardwear Lamina 20אני אישית עם הלאמינה.... הוא נמכר ב 780 שח בפעם האחרונה שבדקתי (לפני שבועיים). והוא שווה את הכסף. הוא מגיע רק עם שק דחיסה ללא כיווץ, מעצבן. אבל או שמתרגלים או שמשיגים שק כיווץ אחר כלשהוא.
-
Marmot trestles 15 VS Mountain Hardwear Lamina 20תודה רבה לכם על התגובות.
אתם צודקים, המחיר הנוכחי של הלמינה הוא 1200 אבל הוא נמכר עכשיו בהנחה במחיר של 780 שקלים.
כשביררתי בחנות של קולומביה הבנתי שקיים הפרש נוסף במחירים בין הלמינה הרגיל ללמינינה - הגרסה הנשית של השק"ש. מלבד ההבדלים במבנה שמותאם לנשים, האם קיימים הבדלים נוספים ואכן עדיף לי לקנות את הגרסה הנשית (הפרש של כ-60 שקלים)?
-
Marmot trestles 15 VS Mountain Hardwear Lamina 20את האמת שאני ממש לא מכיר את הלאמינה נשים... בכל מקרה זה משהו שצריך לראות בעין, אם זה לא בטעות שק שינה נמוך מדי או צר מדי. תראה שהטמפ קומפורט שלו זהה... אולי יש לו יתרון בגודל של השק כיווץ, אבל לפי דעתי הוא פשוט יהיה קצר מדי, אבל תבדוק... בכל מקרה 60 שח זה לא סכום קריטי ולקנות את הלאמינה ב 780 זה אחלה מחיר!
-
Marmot trestles 15 VS Mountain Hardwear Lamina 20לאמינה/ללאמינה(נשים) ללכת עליהם, המרמוט הוא שקש נהדר אבל הוא עצום מימדים ומתאים יותר למי שלוקח את השקש במכונית וכו'.
בכל מקרה אפשר לקנות שק כיווץ בכל חנוית טיולים במידה והוא מגיע בלי
תהני!