ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סלובניה איפה כדאי ללון?

פורום אירופה
    5
    9
    2368
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ורדה מ
      ורדה מ נערך לאחרונה על ידי

אנחנו שתי משפחות המתכננות לנסוע באוגוסט לסלובניה. מתלבטים בין לינה ע"י אגם בוהין הפסטורלי ופחות ממוסחר, ובין לינה ע"י אגם בלד. שאלתי-האם באגם בוהין יש מה לעשות בשעות הערב? טיילת מוארת, מסעדת וכו? או אם רוצים גם בילויי ערב עדיף להשאר ללון ע"י בלד? תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סקר סביונית
        סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

סלובניה איפה כדאי ללון?

לישון רק בבלד.נקודה.היינו השנה 2 משפחות ישנו בבוהיני ובלילה אין מה לעשות שם.אל תעשו את הטעות שעשינו.אגם בלד חי ותוסס,מסעדות חנויות קזינו.בבוהיני סופר אחד ומסעדה אחת שמצה ושיממון בלילה.

• EuropeanTraveler
          EuropeanTraveler נערך לאחרונה על ידי

סלובניה איפה כדאי ללון?

בעיני יש קסם בלישון במקום כפרי נטו.

אני לנתי בבוהינסקה ביסטריצה ונהניתי מכל רגע. הייתי גם באגם בלד, ואני מאוד מרוצה מההחלטה לא ללון בה. גם המחיר היה זול יותר, וגם מיקום העיירה היה בדיוק בין אגם בוהיני לאגם בלד- מיקום מצוין! 

יש את הימים שזה כיף ללון במרכז העניינים, אבל אני גם מאוד אוהב ללון באזורים כפריים לחלוטין, שטרם התמסחרו. לנתי בוילה של מארחת סלובנית, המחיר היה זול לגמרי, הסופר, בית הקפה והמאפייה במרחק 4 דקות הליכה, מגרש כדורגל במרחק 2 דקות הליכה. נוף ההרים המרשים נשקף מכל חלון. המארחת גם הכינה לנו עוגיות שוקולד אפויות תוצרת בית. אלה דברים שלא זוכים להם בשום בית מלון, יקר ככל שיהיה.

• סקר סביונית

סלובניה איפה כדאי ללון?

צודק.אבל יש חשיבות להרכב.אם מדובר במשפחות.אז אין למשפחות מה לעשות שם.זוגות יכולים להתכרבל שעות יחד ולהסתכל על הנוף המדהים.משפחות עם ילדים צריכים משהו יותר תוסס.אז הם יהנו מהנופים של אגם בוהיני ביום.

• ITravel
              ITravel נערך לאחרונה על ידי

סלובניה איפה כדאי ללון?

ילדים באותו אופן לא מוצאים עניין בישיבה במסעדות או בצפייה באגם בלד בחושך...

דווקא מגרש הכדורגל שהיא כתבה יתאים לילדים.

• סקר סביונית

סלובניה איפה כדאי ללון?

הגב׳ שאלה איפה יש טיילת מוארת ומסעדות,לא שאלה איפה יש מגרש ספורט.מניסיון שלנו כשתי משפחות ישנו 2 לילות בבוהיני לילה אחד בבלד וראינו את ההבדלים.אם זאת אני מסתייגת ואומרת שהיינו באוקטובר,הייתכן שבאוגוסט זה שונה??

• EuropeanTraveler
                  EuropeanTraveler נערך לאחרונה על ידי

סלובניה איפה כדאי ללון?

זה משתנה ממשפחה למשפחה. שלך כנראה פחות מוצאים עניין בחוויה שתיארתי. אצלנו זה התאים כמו כפפה ליד. מה גם שזה היה הצימר היחיד שאפשר את החוויה של ללון בטבע הסלובני (בלד נמנה גם כן כמובן), במחיר שפוי. בבלד המחירים היו לא מעולם הזה, ולדעתי גם לא שווים במיוחד את הכסף שנזרק לחינם. בכל אופן, הגברת ביקשה שאשלח את שם הצימר וכתבתי לה.

• אמה
                    אמה נערך לאחרונה על ידי

סלובניה איפה כדאי ללון?

מאוד תלוי מה כל אחד אוהב לעשות בשעות הפנאי שלו.ויותר מזה מי הנוסעים?

רשום 2 משפחות,האם עם ילדים?

אנו היינו בספטמבר. ללא ילדים,אבל במקום שמתאים גם לצעירים והקטנים.

אם רצונכם ללון על שפת האגם,זה בסדר גמור וסבבה גם אם המחיר יהיה גבוהה יותר.בזמנו גם הבן וגם אחותי בטיולים שלהם לנו על אגם בלד בפנסיון מאוד נעים.

אם רוצים טיילת,מסעדות,טיול אופניים סביב האגם-אז בלד כמובן.

אם רוצים צימר בתוך הטבע-אז בוהיני.

אנו ישנו ע' העיירה קרנסקה גורה, במלון מקסים עם  אפשרויות בילוי ערב לגדולים והקטנים.עם נחל שעובר צמוד.

דקה מעיירת קרנסקה גורה עם הטיילת,מסעדות,חנויות מרכז מסחרי ואפשרויות ספורט מגוונות מאוד.אבל..ללא אגם 

• סקר סביונית

סלובניה איפה כדאי ללון?

אנחנו ישנו ב Hotel Gasperin Bohinj שב.., Ribcev Laz, .בשעה 9 בערב(חורף) הילדים רצו לצאת לאכול משהו בחוץ,נסענו בעלטה מוחלטת בכביש דו סיטרי מלא פיתולים כרבע שעה  אולי יותר לבוהניסקה ביסטריקה,ושוב חזרה..נסיעה לא נעימה בכלל,ומה שהיה פתוח שם זה רק מסעדה ששייכת למלון.לאחר 2 לילות בבוהיני ישנו לילה אחד בדירה ששכרנו בבלד במרחק הליכה מהאגם.ואכן יש הבדל עצום בין שני האגמים.ואם אתה שואל אותי למה עשיתי את זה,אז אתה צודק שזה ההיבט הכלכלי.אגם בלד בהחלט יותר יקר.חשוב לי לשתף את החוויה שלי. 

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון