פסח 2015 עם תינוקת בת שנה
-
שלום,
אני מעוניינת לטייל במקום כפרי (לא בטן גב) עם תינוקת בת שנה בפסח.
אשמח לקבל המלצות על כפרי נופש באירופה שאפשר לטייל בהם בכיף באפריל (הבנתי שהולנד לא מומלצת בחודש זה).
תודה מראש

-
פסח 2015 עם תינוקת בת שנהאני חושבת שלא במקרה ההודעה לא נענתה עד כה.
השילוב של
אפריל
תינוקת
אירופה
כפרי
ומזג אוויר יפה
הוא שילוב בעייתי.
מכאן
אפשרי לטייל ב"דרום" איטליה, צרפת, ספרד.
כאשר לאיטליה יש טיסות לרומא ולצרפת טיסות למרסיי ,לדרום ספרד-אין טיסה ישירה ולהערכתי זה משמעותי עם פספוסה.
אבל--- למה כפר נופש? ולמה ילדה בת שנה צריכה כפר נופש? סתם צימר או חוה לא טוב?
-
פסח 2015 עם תינוקת בת שנההייתי באפריל (אבל באמצע אפריל ולא בתחילתו) בריביירה הצרפתית עם "פספוסה" בת 13. היה מקסים. ניתן לתפוס גם איזה פסטיבל פולקלור צבעוני בפסחא ובעיקר ביום שני של הפסחא. יש שפע של פעילויות לילדים, אבל אולי עם בת שנה בכלל לא צריך. בכפרים מסוימים יש הרבה מדרגות ובכלל מרצפות אבן ועליות וירידות תלולות, מה שמקשה על טיול עם עגלה.
הייתי בספטמבר ללא ילדים בפרובנס. התרשמתי שבמקומות הגבוהים קריר לעומת האזורים הנמוכים. ההבדל בוודאי בולט באביב ובסתיו, שכן בקיץ בוודאי חם ולוהט בכל מקום. אבל זה לא קור מטורף, ואם מלבישים טוב ניתן לטייל, בוודאי לעומת הולנד שגם בה הייתי פעם באפריל והייתה קפואה בהרבה, ללא כל השוואה.
רחצה בים ובבריכות שיש בכל חור באזורים האלה, עדיין לא רלוונטית באפריל. היינו בחופים בריביירה שעל פי הסיפורים והתמונות מפוצצים בקיץ, ואילו באפריל היו שוממים לחלוטין. אבל יש המון אתרי תיירות הומים. לא תרגישו בודדים. ובאמת, למה כפר נופש? הרי לא תתנו לקטנטונת לפזז לבד בחוץ ללא השגחת מבוגר. נכון? חוות חמודות יש למכביר. זה עסק לא זול באזורים האלה.