תאילנד ביוני
-
שלום,
בן זוגי ואני מתכננים ירח דבש בתאילנד ביוני.
אנחנו מתעניינים בנופים, חיות, מסלולי טיול אטרקציות, וכמובן ים חופים ואיים.
יש לנו חודש לטיול.
שמענו מידע סותר לגבי מזג האויר.
איך מזג האויר בצפון תאילנד בחודש יוני ובשאר המדינה? האם אטרקציות כמו רפטינג מתקיימות בחודשים אלו? האם המים קרים לשחייה? האם יש מסיבות וחיי לילה בתקופה זאת?
נודה לכל מי שיוכל לעזור לנו, זה ירח הדבש שלנו ומאוד חשוב לנו שהוא יהיה מוצלח ולא נתקע במלון בגלל מונסונים.
תודה!!!
-
תאילנד ביונייוני זה מאוד גבולי כי המונסונים מתחילים מתישהו ביוני-יולי , רוב הסיכויים שמזג האוויר יהיה בסדר אבל אף אחד לא יכול להגיד בוודאות מה יהיה .
תאילנד מדינה טרופית גם כשיש מזג אוויר סוער המיים אף פעם לא קרים לשחייה , השאלה אם אפשר לשחות כשבחוץ מונסונים סוערים ?
מסיבות וחיי לילה יש כל השנה אבל יותר תוסס בעונת התיירות דצמבר -אפריל .
כל הפעילויות ששאלת עליהם תלויים במזג האוויר .
מקווה שעזרתי

-
תאילנד ביוניתאילנ זה כל השנה בכל חודש בכל זמן בכל שעה , הבעיה היא רק המזל לפעמים לטובתך ולפעמים לא לטובתך , תהיו חיובים יהיה חיובי , כבר מזמן חודשי השנה הפסיקו לשחק תפקיד לדעתי
הייתי בינואר , בפברואר , במרץ , באפריל , ביוני , ביולי , באוגוסט , בנובמבר , בדצמבר
וזה הכל מזל !!!
גם בשטפונות וגם בצונאמי , וגם במונסונים ,
-
תאילנד ביוניתודה!
האם אתם יודעים אם ביוני הנוף צחיח? בצפון ובכלל?
-
תאילנד ביוניתאילנד מדינה טרופית אף פעם לא באמת צחיח שם .
-
תאילנד ביוניאין בעיה להגיע לתאילנד כל השנה כפי שציינו קודמיי
מזג האוויר במדינה טרופית מאוד קשה לחיזוי ונוטה להשתנות בין השנים
הרבה תלוי במזל תגיעו תעשו חיים ואל תתנו לכמה טיפות של גשם טרופי ביום חם
להפריע למהלך הטיול שלכם
-
תאילנד ביוניתודה על עזרתכם הרבה!
אז הוחלט, תאילנד ביוני

עכשיו צריך מסלול, אני לא מכירה את תאילנד בכלל ולא יודעת עליה דבר.
אודה לכם אם מישהו יש תוואי כללי לכ3 שבועות ואם יש יעדי חובה
-
תאילנד ביוניכדי לעזור לכם בתכנון צריך לדעת מה אתם מחפשים לראות ומה המטרות של הטיול
אמליץ לכם לקרוא קצת חומר ולעבור על ההמלצות פה בפורום כדי להבין מה הכיוון הכללי שלכם
ואז תוכלו להציג תכנון ראשוני שחשבתם עליו וכולם בפורום ישמחו לסייע
-
תאילנד ביוניבגדול היייתי ממליץ שבוע בצפון : צאנג מאי ופאי .
שבוע וחצי בחוף המזרחי ( קו סאמוי/קו פאנגאן/קו טאו) או חוף מערבי (פוקט/קו פי פי /קראבי)
וסיום בבנגקוק .
-
תאילנד ביוניתודה לכם.
האם זה נכון לידיעתכם שיש פחות גשמים במזרח תאילנד? ועל כן כדאי לנו ללכת לאיים שבמזרח?
-
תאילנד ביוניזה נכון.עד סוף אוקטובר קוסמוי קןפ גן קוטאו. מנובמבר פוקט קופיפי קראבי קו ליפה וכו'
-
תאילנד ביוניכדאי לוותר על הצד המערבי, בגדול החלטנו על חודש כשחשבנו על שני הצדים של האיים, אבל אם מוותרים על צד אחד כדאי לקצר את הטיול לא?
5 ימים צפון
10 ימים קופנגן וקוסמוי וקאוטו (יש מה לעשות באיים כל כך הרבה ימים? כמה אפשר לעשות בטן גב?)
4 ימים בנגקוק
-
תאילנד ביוניבקוסמוי-קופנגן-קוטאו, זה בעיקר ים, סתלבט, מסיבות וכיומיים-שלושה, טיולי שייט וסיור.
אם לתחושתכם 10 ימים יותר מדי (גם לטעמי), תוסיפו כיומיים לצפון על חשבון האיים, שם מגוון הטיולים והאטרקציות רב יותר.
-
תאילנד ביוניכדאי להוסיף את האיים במערב או שהם על אותו עיקרון?
-
תאילנד ביוניבאיים במערב הפעיליות פחות או יותר דומות כפי שהומלץ גם לדעתי אפשר להוסיף את הימים לצפון או לבנגקוק והסביבה ולעשות את הטיולים לאיזור קנצ'נבורי ואמפוואה
-
תאילנד ביוניחברה מישהו הגיב לי עכשיו שצפון תאילנד צחיח ולא מרשים ביוני ושעדיף לי להמיר את הזמן שלי שם למרכז תאילנד, כאן מישהו (איציק69) כתב לי שתאילנד לא צחיחה בשום עונה.
אודה לכם אם תוכלו להתייחס ולהביע את דעתכם.
-
טעות שלי.סוריי.יעל.
זה אני כתבתי לך שצחיח ביוני בצפון.
אבל טעיתי.
צחיח ויבש במרץ ואפריל.זה מה שכתבה לי אורית.
היא מעודכנת יותר מכולם מכיוון שהיא גרה שם.
-
טעות שלי.סוריי.היי איציק. תודה רבה על התיקון, מעריכה זאת