השכרת רכב (מינכן) מ Enterprise דרך RentalCar
-
הבדל דרמטי במחיר מול חברות אחרות, נכון שעם השתתפות עצמית גבוהה - אבל ההבדל במחיר כמעט בגובה ההשתתפות העצמית אז נשים את זה בצד
אשמח לקבל חוויות מבחינת שירות לקוחות ורמת הרכב
תודה
-
השכרת רכב (מינכן) מ Enterprise דרך RentalCarנראה לי שכנראה זה לא המחיר הסופי.
שים לב אם המחיר כולל ביטוח,בד"כ באתרים אמריקאים או נרשם שהנך תושב אמריקאי המחיר המוצע לא כולל ביטוח, והביטוח עולה הרבה יותר ממחיר ההשכרה.
-
השכרת רכב (מינכן) מ Enterprise דרך RentalCarבקיץ 2012 שכרנו רכב ממינכן לשבוע באמצעות RENTALCARS. עם קצת מיקוחים (הם בנויים לזה).
אז, קנינו מהם "החזר השתתפות עצמית" - לא מת על השיטה הזו.
הזמנו סטיישן והתקשרתי כמה פעמים לוודא שיהיה מגש כיסוי לבגז' מסיבות מובנות.
ההשכרה היתה מחברה מקומית שאינני זוכר את שמה, הנציגים הגיעו מהעיר ואחרו, תוך שאני מחפש ומתקשר לדעת מי, מה, איפה. הביאו טנדרון CADY עם ספסל נוסף מאחור (7-8 יכולים לשבת באוטו בלי מטען). קצת כעסתי כי לא ידענו איפה נשים המזוודות ולאחר התעקשות - הבטיחו שיביאו למחרת רכב אחר ויחליפו לנו במקום בו נהיה (150 מזרחה לכיוון זלצבורג...).
ביתיים התאהבנו ברכב הנוח, ואילתרתי כך שאת המושב האחורי אני מוציא ושם הפוך על המזוודות... הסתבר שגם הדיזל האוטומטי מסרב לשתות דלק. אז התקשרנו ומסרנו שאנחנו ממשיכים עם הטנדרון. (היינו 3)
בסוף קיבלנו את הסוכריה - במינכן, השארנו את הרכב ליד המלון, את המפתחות אצל פקידת הקבלה וסיימנו את הארוע. זה היה ממש כיף. (כמובן ללא תשלום תוספת או משהו על החזרה בעיר).
אז התחלה גרועה, המשך טוב וסיום מצויין. כשהכי חשוב לזכור שלא היו תקלות אמיתיות בדרך למבחן.