עזרה ממישהו מנוסה / מי שטייל !
-
היי לכולם. אני צריכה עזרה
שתי שאלות
1.אני רוצה לטייל חודשיים וחצי במרכז או /דרום אמריקה . יש לי גג 30 אלף לטיול כולל כרטיס (חברה שלי אמרה לי שלחודשיים וחצי הספיק לה 22- מקווה שגם לי ) יש לי אפשרות לטוס ממרץ עד אפריל שזו תקופה לחוצה בשבילי או מאוגוסט עד אוקטובר (יותר נוחה לי ) האם יש מקומות לטוס מאוגוסט עד אוקטובר בתנאים טובים? אני יודעת שזה לא מזג האוייר המתאים אבל עדיין רוצה להיות בטוחה ואולי לשקול שוב אם לדחות עד אוגוסט ?
2. איזה מדינות כדאי לטייל מה חשוב שלא לפספס ? מה ההמלצות שלכם?
תודה רבה למי שיענה ..
-
עזרה ממישהו מנוסה / מי שטייל !לדעתי התקציב יספיק ( אלא אם כן את ממש חוגגת מבחינת תנאים או ישנה במלונות יוקרתיים ועושה כל יום מספר פעילויות של אטרקציות וכו').
לגהי טיול בעונה הרטובה- ממליץ לך לקרוא בצד שמאל של הפורום את תגובות הגולשים שאספתי לגבי טיול בעונה הרטובה. תוכלי לקבל החלטה לבד. אני באופן אישי, לא חויתי בעיות משני טיולים בעונה הרטובה במרכז אמריקה.
לגבי אילו מדינות לבחור- כאן קצת חשוב שתחליטי מה יותר מעניין אותך, ואיזה אופי טיול את רוצה. ואם אף פעם לא עשית טיול דומה ואין לך מושג מה את רוצה- זה גם תשובה טובה- כי אפשר לנסות לכוון יותר ואת גם יכולה לשאול טוב יותר כדי לנסות להבין ממה אנשים נהנו ובסוף להחליט מה מתאים לך יותר.