עזרה בקשר לקסדה!! חברת giro
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על חברת giro של הקסדות?
איך האיכות שלהם ואם אלה קסדות טובות?
ואם למישהו יש נסיון עם החברה הזאת
ובכל מקרה אשמח לקבל המלצות על קסדות..
-
עזרה בקשר לקסדה!! חברת giroGiro חברה וותיקה בתחום, גם בקסדות אופניים וגם בקסדות סקי.
אף פעם לא רכשתי כזאת אבל פעם שכרתי לשבוע והיתה מאוד נוחה ונראתה איכותית.
-
עזרה בקשר לקסדה!! חברת giroחברה מצוינת ואיכותית. אבל זה לא אומר שהקסדה תתאים לראש שלך. קסדה קונים רק לאחר שמודדים ולא לפי שם מותג.
פרמטרים לבדיקת קסדה:
1. נוחות נוחות ועוד פעם נוחות על הראש לאחר סגירת האבזמים
2. משקל נוצה
3. שהאוזניים מכוסות.
4. שיש פתחי אורור למעלה שניתנים לפתיחה ולסגירה
5. שהגוגל יושבים טוב יחד עם הקסדה (להביא גוגל למדידה)
6. אם רוצים לשמוע מוזיקה בזמן הגלישה - הכנה לאוזניות
7. לקנות רק בחנויות סקי מקצועיות ולא אצל חאפר או יד שניה (משומשת)
- מ.א.
-
עזרה בקשר לקסדה!! חברת giroאת כל מה שרשמת בדקתי כבר בקסדה חוץ משתי הסעיפים האחרונים לגבי המוזיקה אם אני שומע מוזיקה אני מאבד ריכוז לגמרי ואז אני בטח יתרסק(אז חשוב שיהיה קסדה) לגבי הסעיף האחרון יש לי שובר של 1000 שקל מתנה לקולומביה ושם מוכרים את הקסדות של גירו
ולא ידעתי אם לקנות או לא כי אני לא מכיר את החברה ורציתי ללכת על חברה טובה ולא איזה מותג לא מוכר שהקסדה תתפרק לי על הראש דוגמא כל קסדות האופנועים הסיניות ls2 ניטרו וmv
תודה רבה!
-
חברה מעולהGiro חברה מעולה. קח בחשבון שגם לחברות מעולות יש איכויות שונות, בהתאם למחיר.
כל מה שכתב מסלול אדום - בסלע.
לא ממליץ לשמוע מוסיקה בזמן הגלישה.
ד.
-
חברה מעולהיש לג'ירו דגם חדש: NINE 10
תחפש את זה במקום את הישנות. לקנות אונליין זה לא בעיה. תמדוד את היקף הראש כמו בהסברים שיש ביו-טיוב ותראה באיזה טווח אתה נופל.
למשל, אם היקף הראש הוא 53, אתה בוודאות צריך SMALL. אם אתה 56 ומעלה MEDIUM וכו'. הבעיה זה מתי שאתה נופל בדיוק על קצה התחום של המידה, למשל SMALL בג'ירו זה עד 55.5 (בקסדה הספציפית הזאת) ואז SMALL עלול להיות קטן מדי ו MEDIUM גדול מדי, למרות שיש היקף פנימי שניתן לוויסות. -
חברה מעולהיש לי כבר שנה שנייה GIRO NINE 10,
מאד מרוצה ממנה - נלא מורגשת כלל על הראש ובינתיים האיכות מצויינת,
יש לה מנגנון הגדלה \ הקטנה מאד יעיל ככה שאפשר להתאים אותה לגודל הראש בקלות גם עם כובע פליס מתחת או אם החלטת לגדל שיער פתאום (-:
בקיצור מנסיוני מומלצת מאד.
חסרון היחידי שמצאתי - לדגם הספציפי שקניתי אין אופציה להכניס אוזניות מובנות.