שאלות לגבי ביגוד והנעלה
-
שלום לכולם
בן זוגי ואני טסים בשבוע הבא בפעם הראשונה לחופשת סקי בשפינדל, צכיה.
השאלה היא איזה נעליים טובות להסתובבויות בשעות שאחרי הסקי? כלומר, כשמסתובבים והולכים למסעדות וכו'.
-
שאלות לגבי ביגוד והנעלהכל נעל טובה של טרקים וכאלה עושה את העבודה. בעיקר שתהיה אטומה למים. אני כבר שנים עם זוג נעלי הייטק, לא הכי יקרות [עלו לי אז איזה 350 ש"ח בדיוטי]. הנעל די עבה וללא חודרים מים. זה עם זוג גרביים טוב ואני מסודר. אין צורך לקנות את מגפי הסקי הרכים [מעולים אגב] אלא אם כן אתם מתכננים סקי בכל שנה.
רק לא נעל ספורט. זה למזוכיסטים בלבד.
-
שאלות לגבי ביגוד והנעלהאם לא צריך ללכת הרבה בשלג עמוק, גם מגפי עור וצמר טבעי כמו UGG יעשו את העבודה, ובכיף, כי הן הכי "מפנקות" אחרי יום סקי (זה תכלס סוג של נעלי בית משודרגות). הן לא אטומות כמו נעלים על בסיס גומי אבל בשביל שלג קל הן מספקות.
בעלי הולך עם נעלי הליכה גבוהות חורפיות של אדידס, אני והבנות עם UGG (מי שמספר הנעל שלה כבר התקבע - עם מקוריות, מי שעדיין גדלה - עם חיקוי).
יש לי גם מגפי שלג אטומות של Sorel אבל הן חיוניות רק כשבאמת יש הרבה שלג שצריך לדשדש דרכו ברגל.
-
שאלות לגבי ביגוד והנעלהברוב המקומות שהייתי בהם, ניתן היה להסתובב גם עם נעלי ספורט (קצת קר באיווררים. בכל זאת חיוני לריצות ארוכות ולא לשלג).
אם רוצים להיות יפים, נעל יציאה מעור תספיק. היו שנים שהסתובבתי אלרי צהריים בשאמוני עם כפכפי בירקנשטוק. המדרכות בדרך כלל מפולסות. הכל עניין של טמפרטורה.
אם אתם לא מתכננים מסעות בחוץ, יוצאים להליכה של כמה דקות הלוך וחזור, זה לא משנה. עדיף לא נעלי עקב.
שימו לב, גם אם המדרכות מפולסות, יש לפעמים קרח על המדרכה והיא מזוכנת. כדאי נעליים פחות מחליקות.
השלג שנערם בעקבות הפיךוס לצד המדרכה עשוי להיות ממש קפוא בבוקר ובערב, לא כדאי לנסות ללכת עליו.
-
שאלות לגבי ביגוד והנעלהאני יוצא עם נעלי הטרק שלי שהן אטומות למיים ונושמות. לא פחות חשוב - גרביים איכותיים (רצוי צמר מרינו). שנה שעברה עשינו טיול רגלי ביום שירד בו שלג ללא הפסקה (אי אפשר היה לגלוש בגלל ערפל). כף הרגל נשארה יבשה ומחוממת.
- מ.א.
-
שאלות לגבי ביגוד והנעלהאני סובל מקור בכפות הרגליים וחיפשתי נעל שתתאים גם לתנאי שלג
מצאתי את הנעל:
Columbia Men's Silcox Six Omni-Heat Snow Bootנעל שמספקת חום וגם נוחה להליכה.
לינק לסרטון ביוטיוב: