השכרת רכב או מדריך
-
אנו בני 60 אוהבים טבע ולא בטן גב, נהייה שבוע ימים באי פלאוואן שבוע ימים
נהייה ביחידה המרוחקת כשעה נסיעה מפורטו פרינסס.
האם כדאי להשכיר רכב או גיפון ?
או עדיף לשכור מדריך עם או בלי רכב ?
בתודה מראש
דני סימון
-
השכרת רכב או מדריךהי דני. דש למירי ותעשו חיים. לקחתם כמה חתולים לפיליפינוס?
-
השכרת רכב או מדריךהי דני. דש למירי ותעשו חיים. לקחתם כמה חתולים לפיליפינוס?
-
השכרת רכב או מדריךהיי רוני ומלכה
נחמד להיפגש דרך אתר למטייל קראתי את הבלוק שלך ונהנתי
העם היית בפיליפילים ?
דני ומירי
-
השכרת רכב או מדריךעדיין לא.
-
השכרת רכב או מדריךהיי,
כתבתי לך הודעה, ואז האינטרנט קרס והיא נמחקה..
בכל אופן, פלאואן מדהימה! גם האנשים וגם הנופים.
לא נראה לי שיש צורך לשכור רכב. כמובן שעדיף לשכור מדריך. כשתגיעו לשם דברו עם כמה מדריכים ותראו מה הם מציעים לכם. אם יהיה צורך ברכב הם ידאגו לזה אך בדרך כלל הם משתמשים בטרייסיקל.
בפלאואן מאוד נפוץ משהו שנקרא island hopping. יש שם בסביבה המון איים קטנים ויפים, ממש כמו בסרטים (מצלמים שם הרבה סרטים) ומה שעושים זה סיור יומי בין מספר איים, הכולל ארוחת צהרים טרייה שמבושלת במקום באחד האיים. יוצאים בבוקר, חוזרים אחה"צ. במהלך הסיור עוצרים למשך בערך שעה-שעה וחצי בכל אחד מהאיים, משנרקלים, נהנים מהמקום והנוף, וממשיכים לאי הבא. באל נידו זה מאוד נפוץ ולפי מה שאני יודעת גם בשאר המקומות התיירותיים באי. מציעה לכם לברר גם על זה.
אגב, בדקתם את נושא החשמל? בפלאואן, חוץ מבפורטו פרינססה עצמה, אין אספקת חשמל סדירה, ובכל מקום יש שעות קבועות ללא חשמל. כדאי לברר את זה ולו רק כדי שתדעו איך להיערך.
נסיעה טובה!
-
השכרת רכב או מדריךתודה לך על המידע
אני חשבתי בכדי להגיע ליחידת הנופש זה עולה כ 60$ לאדם משדה התעופה + חזור ואנחנו 3 זה כבר 360$, ולהיות סגור ולא לצאת מהיחידה לא מתאים לי, לקנות מצרכים לקפוץ לעיר להסתובב בסביבה, רכב מאפשר לי לא להיות תלוי, העם אני טועה?
לגבי טיולים אני מעדיף מדריך, העם יש לך שמות של מדריכים או היכן נמצא אותם אשמח לקבל תשובה
בתודה מראש
דני סימון
-
השכרת רכב או מדריךהיי דני,
אני לא יודעת איפה היחידה שלכם ועד כמה היא מבודדת. אני מניחה שאם יש שם מלון, אז בטח יש גם איפה לקנות מצרכים ולא יהיה צורך לנסוע שעה לפורטו פרינססה. טרייסיקל זה דבר מאוד מאוד זול. אני חושבת שבכל מקרה זה יהיה זול יותר מאשר לשכור רכב (אלא אם כן אתם באמת נוסעים למקום מאוד מבודד, ואז אולי כדאי לשקול להזמין מקום במלון מרכזי יותר כי חבל על זמן הנסיעות בכל פעם שתרצו משהו).
אם תוכל לומר לי איפה הזמנתם מקומות, אולי אוכל לתת לך תשובה יותר מדויקת.
לגבי מדריך, אני אישית הייתי באל נידו ובפורטו פרינססה. מדריכים אני מכירה רק באל נידו אבל אם תגיד לי איפה אתם מתכוונים להיות, אוכל לנסות לברר לך דרכם אם יש להם המלצות על מדריך.
-
השכרת רכב או מדריךאני אשהה בפלאוואן במלון ASTORIA PALAWAN
באל נינדו הייתי רוצה לשוט שם לאיים חשבתי שאוכל להגיע לאל נינדו עם רכב השכור
אהייה שם יומיים ויחזור ליחידה וחשבתי לנסוע עם הרכב השכור.
לפי מפת גוגול נסיעה של 3 שעות
אשמח לקבל המלצה למלון וכן גם למדריך + טלפון בעם יש.
בתודה מראש
דני סימון
-
השכרת רכב או מדריךהיי,
אני מאמינה שבהונדה ביי, שם היחידה שלכם נמצאת, יש איפה לקנות אוכל ולא תצטרכו להגיע לפורטו פרינססה. מציעה לשלוח מייל למלון ולברר אם יש שם חנויות באזור ואיך להיערך להגעה. כספומטים אני מאמינה שאין שם. גם באל נידו אין.
לגבי ההגעה לאל נידו, אני לא יודעת אם יש וואן - שווה לחפש בגוגל. אולי גם יש אפשרות דרך הים להגיע לשם - שווה לנסות לברר. בכל מקרה אני לא חושבת שרכב יחסוך לכם עלויות, אבל אם השיקול הוא נוחות זה משהו אחר. אני מניחה שהמלון שלכם ידע לתת לכם תשובות גם בנושא הזה. כשהזמנתי מקום באל נידו, הם שלחו לי למייל הסבר לגבי כל אפשרויות ההגעה, עם שעות ותעריפים.
לגבי מדריכים באל נידו, תנסה לדבר קודם כל עם בחורה בשם ג'יין אטובנג. הטלפון שלה אמור להיות 09195548636 אם אתה מחייג מתוך הפיליפינים. היא בחורה מקסימה והאנגלית שלה יחסית טובה. היא תוכל לעזור לך גם עם לינה ותחבורה. אם אתה לא מצליח להשיג אותה, נסה לדבר עם בחור בשם ג'יי אר בטלפון 09098888361. הוא פחות מומלץ לכן תנסה קודם לדבר עם ג'יין.
לגבי מקומות לינה באל נידו, אני לא מכירה מקומות ברמה שתתאים לכם. כשהייתי שם ישנתי במקום די פשוט, בלי מים חמים. הבנתי שהיום נפתחו שם הרבה מקומות חדשים אז אני מניחה שיש משהו שיתאים לכם.
-
השכרת רכב או מדריךתודה על המידע