יתושים בסקוטלנד
-
קלטתי שמועה על מכת יתושים קשה ביותר באזורים שונים בסקוטלנד בתקופת הקיץ. האם זה רציני? זה יכול לחבל בהנאת הטיול לסקוטלנד? באיזה אזורים ובאיזה חודשים בדיוק מדובר? איך מתגוננים? -
יתושים בסקוטלנד:Reהייתי בסקוטלנד מספר חודשים, גם ב''חום'' היחסי וגם בתקופה קרה יותר, אבל לא נתקלתי אפילו ביתוש אחד.. - יכול להיות שזה דבר חדש? -
יתושים בסקוטלנד:Reסביר שאתה מיתכוון ל MIDGES ראה התייחסות בקישור המצורף
http://www.lametayel.co.il/forums/forum_show.asp?r_id=434510&p=1&f_id=14&key_id=&q=midges&t=1&author=&body=1&partner= -
יתושים בסקוטלנד:ReThe midgies are a very real, they are a kind of BARCHASHIM and usually you can see `clouds` of them. They are mostly in the west of Scotland, during the summer months. -
יתושים בסקוטלנד:Reאומרים שמדובר בעיקר בהברידיים כולל סקאי. אני הייתי בסקאי (ולא הפלגתי להברידיים החיצונייים) ולא ראיתי אפילו מידג` אחד. הסכנה כנראה לא כל כך רצינית.. מידג`ים פחות עוקצים ויותר מציקים בעיקרון ע''י חדירה לכל חור אפשרי בפנים. אבל כאמור, רוב מהומה על לא דבר. -
מידג`ס זה ניג`סמנסיוני המר משהו נתקלתי בהם באזורי ה-Highlands בסקוטלנד ובאירלנד, בדרום והמרכז. ולא, לא הייתי מזלזל בחרק הקטן הזה. נחיל כזה שעוטף אותך וחודר לכל חור יכול להוציא כל אדם מדעתו. אני לפחות נאלצתי לוותר לא מעט פעמים על מקומות מנוחה קסומים או להימלט ממשטח קמפ