שאלות כלליות
-
שלום,
להלן כמה שאלות :
1. האם משרדי למטייל פתוחים גם בשישי ושבת ? באיזה שעות ?
2. מי מכם יודע שעות אור בתאילנד - בחודש מרץ / אפריל ?
3. האם אפשר לקנות באטים בארץ ? או שווה להחליף לדולרים, ולהחליף שוב לבאטים בתאילנד ?
4. יש לי יומיים וחצי בבנקוק - האם שווה לקחת סיור לחצי יום לשוק הצף ?
5. את האטרקציות בבנגקוק - אפשר לקנות גם במשרדי המטייל בצ'אנג מאי, או רק בבנגקוק ?
6. עד איזה שעה שוק הלילה בצ'אנג מאי פועל ?
תודה
סיגל
-
שאלות כלליות1. כן 3. כל 2 מטר יש לך צאנג תפרטי בארץ לדולרים ותבואי לפה לתיאלנד ותחליפי לבאטים. או למשוך מהכספומט יעלה לך 18 שקל עמלה כל משיכה. 4. שאלה של דעה, כל אחד והבחירה שלו. לדעתי זה מיותר וצפוף, אני יותר בקטע של קניות .. 5. כן בצאנג מאי אין בעיה. 6. שוק בלילה הייתי ב2 והוא עדיין פעל, לדעתי עד השעןת המאוחרות של הלילה
-
שאלות כלליותלא שווה לקנות באטים בארץ תגיעי לתאילנד עם דולרים ותחליפי שם. השער בארץ על באטים לא טוב.
אישית לא הייתי מבזבזת חצי יום ויותר על השוק הצף אם כל מה שיש לך זה יומיים וחצי.
-
שאלות כלליותלגבי שעות האור בתאילנד - תיכנסי לאתר של בית חב"ד תיראי את שעות כניסת ויציאת השבת ביעד שלך ובתאריך שלך. השבת נכנסת מעט לפני שקיעת השמש ויוצאת בצאת הכוכבים.
-
שאלות כלליות1. חוקי הפורום אוסרים על פרסום או המלצות על סוכנויות
3.עדיף להגיע עם דולרים חדשים ככל האפשר לתאילנד ובשטרות של 100 $ עליהם תקבלו שער טוב יותר
4.אנו נוטים לא להמליץ על סיור חצי יום לשוק הצף מכיוון שהרוב הסיור הוא בנסיעה של כ שעתיים לכל כיוון עדיף לשלב את הביקור בשוק הצף בטיולים של קנצ'נבורי
5.חוקי הפורום אוסרים על פרסום או המלצות על סוכנויות
6.שוק הלילה בצ'אנג מאי נסגר בד"כ בשעה 12 בלילה לעיתים מספר דוכנים ממשיכים קצת אחרי