פעם ראשונה בניו יורק
-
אשמח באם תאירו את עיניי ....
נוחתת בשישי בצהריים בסוף פברואר בנמל תעופה קנדי ואשהה בניו יורק 5 לילות ו4 ימים שלמים לטיולים בה - ההמראה תהיה מנמהת ניוארק .
האם כדאי ללון במלון אחד בניו יורק בכל השהות או לפצל עם ג'רסי לאור ההמראה הצפויה משם ארצה ?
ובאיזה מלון כדאי ללון על מנת להספיק לחוות כמה שאפשר במספר ימים המצומצם שעומד לרשותי?
שאלה אחרונה ... מה לא לפספס בביקורי בניו יורק?
תודה מראש לכל העונים והממליצים.
-
פעם ראשונה בניו יורקכדי להנות תשני בטיים סקוור במלון מריוט מרקי
-
פעם ראשונה בניו יורקאת לבד? זוג? משפחה?
הכי טוב לחוות את ניו יורק אם ישנים במרכז מנהטן. הבעיה היא שבמרכז מהנטן המלונות יקרים יחסית.
אגב - ממש לא חייבים לישון בטיימס סקאור.
אני ממש לא רואה טעם לעבור מלון לקראת הטיסה. אלא אם כן מדובר על טיסה מוקדם יחסית בבוקר. היתרון היחיד של מעבר מלון הוא שמלון בניו ארק יותר זול ממלון במנהטן. אבל מעבר מלון זה דבר שגוזל זמן. כך שאלא אם כן מדובר על טיסה ב-8 בבוקר או קודם (השכמה מאד מוקדמת), אני הייתי מעדיף לבלות את הלילה האחרון במנהטן כך שאפשר עדיין לשוטט בה.
-
פעם ראשונה בניו יורקגם אם הטיסה ב 7 בבוקר, זה מיותר לעבור מלון.
כי אתה צריך לעשות צ'ק אאוט כבר ב 12, להסתובב ברחובות, ולנסוע למלון החדש - מה שדופק את הערב/לילה במנהטן.
-
פעם ראשונה בניו יורקמצטרפת לקודמי שלא להחליף מלון בגלל הטיסה.
אני יכולה להמליץ על המלון שהייתי בו בקיץ האחרון, בלייקלי
אבל לא ענית באיזה הרכב אתם נוסעים.
לא ציינת מה את/ם אוהבת/ים לראות/לעשות.
4 ימים הם טיפה בים אז חשוב לדעת את הרכב הנוסעים ומה אוהבים ...
-
פעם ראשונה בניו יורקלעבור מלון אפשר לשקול רק אם חוסכים משמעותי.
את מדברת על מעבר מלון בפרק זמן של 5 לילות, בפברואר הקר מסיבה של קירבה לשדה התעופה - לא ממליץ.
מה לא להחמיץ ?
- מוזיאון המטרופוליטן
- טיימס סקוויר בערב
- חצי יום של סיור מודרך בדרום מנהטן: גריניץ ווילג, צ'לסי, צ'יינה טאון.
ועוד עשרות מקומות שהבחירה בינהם לפי נטיות וטעם אישי: אומנות/תרבות, קולינרייה, אורבניות וכו'.