סקי בבנסקו ב9-16 במרץ. עזרה.
-
שלושה חברה מתכננים חופשת סקי לבנסקו בתאריכים 9-16 למרץ.
כמה שאלות:
האם בתאריכים אלו יש שלג\זמן טוב לחופשה?
אנחנו גולשים מתחילים ברמה 0 האם האתר הוא ידידותי לנו?
אנחנו כנראה מזמינים את החופשה מאיסתא האם מישהו הזמין חבילה מאיסתא ויכול להגיד לנו פרטים על החבילות?
תודה מראש.
-
סקי בבנסקו ב9-16 במרץ. עזרה.הייתי לפני שנתיים בבנסקו עם איסתא ולא היו תלונות.
האתר לדעתי מאוד מתאים למתחילים גם מבחינת המסלולים וגם כי ניתן לקחת שם שיעורים פרטיים יחסית בזול. היינו במלון vihern palace והיינו מאוד מרוצים.
אנחנו היינו בינואר והיה המון שלג, אין לי מושג איך זה במרץ וזה משתנה בכל שנה, אבל לאתר יש כיסוי מצויין של שלג מלאכותי ומכיוון שכנראה שתהיו רק במסלולים של המתחילים זה אמור להספיק לכם גם אם לא ירד שלג.
-
סקי בבנסקו ב9-16 במרץ. עזרה.תוכל לפרט מה היה לכם בחבילה של איסתא? סקי פס לכל האתר? ציוד? איזה ציוד כלול? שאתה מגיע למלון אתה צריך להציג כרטיס אשראי?(צריך בינלאומי?)
קיבלתם שיעורי סקי כלול בחבילה? היה נציג ישראלי?
תודה!!
-
סקי בבנסקו ב9-16 במרץ. עזרה.היה הכל. הסעה מהשדה תעופה, סקי פס לכל האתר, ציוד סקי או סנואובורד (מגלשים ונעלים) ושיעורים. ביגוד שכרנו בסקי פס וקנינו בארץ לפני הטיסה משקפות, כפפות וקסדות בכ 200₪ לפריט. אני לא זוכר אם היינו צריכים לתת כרטיס אשראי במלון והיה שם נציג לא זוכר אם ישראלי או מקומי שלקחנו ממנו את הסקי פסים והשוברים לציוד והוא אמר לנו מתי יוצאת ההסעה חזרה וחוץ מזה לא היינו צריכים אותו.
בנוסף לשיעורים הקבוצתיים שהיו כלולים אשתי לקחה לבד מחנות בעיר גם שני שיעורים פרטיים כי היא רצתה להתקדם יותר מהר בלי לחכות לקבוצה.
-
סקי בבנסקו ב9-16 במרץ. עזרה.תודה רבה! עזרת מאוד!