טרק LechWeg באוסטריה
-
היי,
ביולי אני מתכוון לצאת לטרק LechWeg באזור חבל טירול באוסטריה, 125 ק"מ, 6 ימים.
ההתחלה היא בעיירה Lech באוסטריה, והסיום ב Fussen בגרמניה. אפשר ללכת את הטרק בשני הכוונים אבל אני מתכוון ללכת את המסלול הקלאסי מדרום לצפון.
מצורפת תמונה של מסלול הטרק.
שני נמלי התעופה העיקריים הם: מינכן (300 ק"מ) וציריך (200 ק"מ).
יש לי 2 שאלות עיקריות- בהנחה שמלבד הטרק יהיו לי עוד כמה ימים פנויים לטייל - חשבתי על כמה אופציות:
אופציה I: לנחות במינכן להגיע לנק' ההתחלה לבלות את סוף הטיול במינכן (לא הייתי שם לפני כן) ואז לחזור ממינכן הבייתה.
אופציה II: לנחות בציריך, להגיע לנק' ההתחלה ואז לחזור לציריך (קצת בעייתי יותר כי הדרך חזרה תהיה ארוכה ומסובכת יותר, אבל התגמול יכול להיות ביקור בליכטנשטיין ובציריך לכמה ימים).
אופציה III: לנחות בציריך, להגיע לנק' ההתחלה לעשות את הטרק צפונה ואז לחזור לארץ ממינכן. האופציה המועדפת עליי (גם לוגיסטית).
אין הבדל כמעט במחירים בכל האופציות הללו. השאלה שלי לגבי מי שהיה במקומות האלו ויכול לחוות דעה איפה כדאי לי להעביר את שאר הימים שאחרי הטרק.
- מכוון שהטרק יחצה 2 מדינות, רציתי לדעת מה אופציות הסים המקומי. האם במדינות השכנות הדוברות גרמנית (אוסטריה, גרמניה, ואפילו שוויץ) יש איזה מפעיל משולב אולי? או אולי רעיון אחר? אם אני הולך על האופציה השלישית, מישהו יודע אם יש רשת אלחוטית ראויה בשדה התעופה בשוויץ וברכבת שנוסעות לאוסטריה? כמו כן, אני מגיע לאוסטריה לא אל עיר גדולה אלא אל עיירה שבחורף היא ריזורט של סקי (למעשה מקבץ עיירות קטנטנות קרובות), האם מהאופי התיירותי של האזור יש לצפות שאני אוכל לקנות שם סים אוסטרי להמשך הטרק?
(אני במקביל גם שולח כמה מיילים לאתרים שלהם, אבל חשבתי שאולי בינתיים למישהו כאן יש ניסיון עם זה).
תודה לעוזרים!
- בהנחה שמלבד הטרק יהיו לי עוד כמה ימים פנויים לטייל - חשבתי על כמה אופציות: