המלצות ליעד חדש ;)
-
אהלן, לאחר שטיילתי במזרח אפריקה (אתיופיה, קניה, טנזניה, אוגנדה) מחפשת יעד לטיול עם חבר באזור יולי אוגוסט, 3 שבועות עד חודש.
מחפשים תרבות, נופים וקצת חוף לצלילות למנוחה. ו שיהיה נוח להתנייד בתחבורה ציבורית. (את המזרח עשיתי הכל יבשתי, ומוגדר מבחינתי כנוח)
החבר עוד לא היה באפריקה, ככה שפחות מתאים מקום "קשוח" (אתיופיה נגיד בהשוואה לשאר..)
תודה רבה

-
המלצות ליעד חדש
הי, אני יכול להמליץ לך לבקר במוזמביק, אומנם מה שאני עשיתי יכול להחשב כקשוח ואתגרי (צלילה וצילום של כרישי ליוויתן ודגי דקר ענקיים), אך בין לבין נהנתי מבטן גב באיזור הקמפינג. אם חשוב לך עיניין התחבורה אז זה לא שיש שם תחבורה מסודרת, יש שיט בסירות דאו במעבר בין האיים, זה יותר מעניין מאוטובוס ומצד שני זה יכול גם לתרום לרומטיקה של הטיול - אם זה מה שמעניין

המקום עצמו יפייפיה, יש תרבות מאוד מאוד מעניינת, האנשים מדברים פורטוגזית ויש גם קמפינג על האיים. אני אישית מאוד נהנתי.
ממליץ לך על החבר'ה מספארי קומפני שעזרו לי בהתאמת הטיול למוזמביק, הרגישי חופשי לצפות בעמוד שלהם
אשמח לשמוע את החוויות שלך משם, אם תחליטי שזה היעד המתאים.
-
תודה! עוד מישהו?? -
תודה! עוד מישהו??אפשר סנגל, בצד השני של היבשת. התחבורה הצבורית במוניות שרות. לא יודע לגבי צלילות. מדברים צרפתית.
-
מדגסקר יכולה להתאים -
מלוואי!!!!מהתיאור שלך נשמע כאילו מלוואי תהיה לכם מושלמת..
מדינה עם אווירה טובה ורגועה, אחלה אנשים, חופים, נופים והרים מדהימים..
זו המדינה היחידה באפריקה שנהנתי להיות בה בעיר גדולה..
אפשר לצלול באגם (שזו גם חוויה מיוחדת, צלילה במים מתוקים)
אפשר להגיע אליה בקלות באוטובוס\רכבת מטזניה וגם ממזומביק.
תעשי חיים! -
מלוואי!!!!באמת? אני דווקא הייתי בטופו במוזמביק והבנתי שלהגיע למלוואי משם זה סרט.. התנסית בזה? אשמח לשמוע.. (מתכננת לבקר בקרוב שוב)