חברת wizz air בנוגע לתנאי המטען
-
אני ועוד שלושה חברים הזמנו טיסה+מלון לתאריך ה27 לפברואר דרך חברת WIZZ AIR לפי מה שרשום באתר שלהם המזוודה לא אמורה לשקול מעבר עשר קילו ומידותיה לא עולות על 56X45X25 בדקתי מזוודה שאני אמור לקחת והיא לא עולה על המידות הללו האם אני אמור לשלם עליה? והאם בנוסף אני יכול לקחת איתי תיק גב כמו של בית ספר ולהעלות אותו איתי ללא תשלום? או שאני לא הבנתי את תנאי החברה בבקשה כל מי שיכול לעזור תודה רבה!
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןלא ניתן להזמין טיסה+מלון דרך חברת וויז אייר. אולי התכוונת לחברת וויז טורס שזו סוכנות נסיעות שעובדת בשיתוף עם וויזאיר ? תהיה ברור יותר .
אם אכן התכוונת לחברת וויז טורס , מותר לך להעלות איתך ללא תשלום מזוודה בגודל 56X45X25 ללא הגבלת משקל. אינך יכול להעלות איתך תיק יד או תיק גב (רק פריט אחד לבנאדם ללא תוספת תשלום ).
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןכן סליחה דרך ויז טורס טעות שלי לפי מה שהבנתי המזוודה יש לה הגבלת משקל של עד עשרה קילו ומתגובות אחרות פה בפורום הבנתי שאין בעיה להעלות תיק גב שלא עולה על המידות 42X32X25 אני מתכוון אם אני יכול לשים את המזוודה מעליי ואת התיק גב מתחת לכיסא ללא תוספת תשלום כל עוד אף אחד מהם לא עובר את המידות שהחברה מציינת
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטען1. אין הגבלת משקל ( אני אשמח אם תראה לי איפה ראית את זה כי גם אני הזמנתי דרכם חופשה ועברתי על כל התקנון שלהם ולא מצויין בשום מקום הגבלת משקל ) .
2. פריט אחד לבנאדם ללא תוספת תשלום. או מזוודה או תיק יד או תיק גב זה לא משנה , אבל לא גם וגם. אם אתה רוצה לנסות את אלילת המזל אז בכיף , אבל תתכונן לשלם תשלום קנס גבוה בשדה התעופה על פריט נוסף אם יתפסו אותך ויחליטו שבא להם לקנוס אותך.
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןבאתר הזה כתוב שמוגבל עד ל10 קילו
http://www.alter.co.il/art7_%D7%9E%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%9D-% D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%9C %D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%
9E%D7%98%D7%95%D7%A1.aspx
ובאשכול הזה כתוב שלמידות 56X45X25 כן צריך לשלם-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3784144
אני ממש מבולבל כבר צריך מישהו יעשה לי סדר פה ויש לי עוד שאלה לגבי הצ'ק אין הבנתי שדרך האתר לא עולה כסף ואני צריך להדפיס לעצמי את הכרטיסי טיסה זה נכון? -
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןניב , קודם כל קח נשימה ותרגע כי אתה מבלבל את עצמך פה. עניתי לך לשאלותיך ויותר ברור מזה כבר אין.
אני לא מבין למה בחרת להסתמך על האתר ALTER שהינו אתר חיצוני שבכלל מוכר מזוודות במקום להסתמך על האתר הרשמי של וויזטורס.
כל מי שמזמין חופשה בוויזטורס מקבל הגדלת מזוודה בחינם למידות 56X45X25 פר בנאדם בניגוד להזמנת טיסה דרך וויזאיר ששם זה עולה כסף להגדיל את מידות המזוודה ל-56X45X25.
פריט אחד לבנאדם (מזוודה או תיק יד או תיק גב או לא משנה מה) במידות 56X45X25 בלי הגבלת משקל ללא תוספת תשלום. לגבי צ'ק אין - תתחבר באתר של וויזאיר עם מספר האישור שקיבלת באימייל ותבצע. כמו כן הייתי מדפיס את האימייל שקיבלת ומביא אותו לשדה התעופה ( מה שחשוב הם מספרי האישור ).
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןהזמנו את החופשה דרך ויז טורס אבל תחת האפשרות של טיסה+חופשה האם זה משנה? ובפרטי צ'ק אין זה כתוב לי בהתחלה:חשוב: אם כבודת היד שלך גדולה מהממדים של תיק קטן לתא הנוסעים אך ממדיה אינם עולים על 56x45x25 ס"מ, תוכל לקחת אותה אתך לתא הנוסעים על ידי רכישת האפשרות 'תיק גדול לתא הנוסעים'. עליך להיות מסוגל להניח את התיק שלך בתאים העליונים ללא סיוע.
זאת אומרת שאני צריך להוסיף כסף רק אם אני לוקח "תיק גדול לתא נוסעים"? -
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןמותר לך לקחת תיק קטן במידות הנ"ל. אם אתה רוצה תיק גדול יותר שיעלה איתך למטוס, אתה יכול לקנות באתר של וויז את האופציה הזו, מראש. אם תגיע לשדה עם תיק גדול מהמותר תשלם קנס.
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןניב , תתעלם ממה שרשום באתר של וויזאיר תחת סעיף הצ'ק אין. מותר לך להביא פריט אחד פר בנאדם עד 56X45X254 ללא תוספת תשלום.
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןהדברים שכותב לך לוקי הן בדיוק הפעולות שעליך לנקוט.
אל תבלבל בין הדברים.
רכישה של כרטיס טיסה בתנאים רגילים מקנה אפשרות לתיק יד קטן שנחשב free ומידותיו 42x35x25. אם רוצים להגדיל גודל תיק היד ל- 56x45x25 זה כרוך בתשלום. במידה והגדלת, מתבטלת לך הזכות לתיק קטן, או כמו שצוין - פריט אחד לנוסע.
היות ורכשת טיסה+מלון מוויזטורס מלכתחילה קיבלת טרולי מוגדל ללא תוספת תשלום. מה שזה אומר שזה הפריט שמיתר לך והוא כבר מוגדל.
בשום מקרה אין הגבלת משקל על מטען יד, ההגבלה היחידה היא על מידות.
צ'ק אין עליך לעשות 30 יום לפני מועד הטיסה באתר של וויזאייר, אתה נכנס ל- check in עם קוד ההזמנה לטיסה שלך ושם של אחד הנוסעים. אתה צריך לעשות צ'ק אין מלא לשתי הטיסות ולהכניס את פרטי הנוסעים המלאים כולל מס' דרכון והפרטים שתתבקש. בסיום עליך להפיק כרטיסי עליה למטוס לכל הטיסות.
החסרה של הפרטים, או חוסר בכרטיס עליה למטוס ואתה עשוי לשלם על כך לא מעט כסף בשדה התעופה עצמו.
אתה לא צריך להוסיף כסף על ההגדלה, קיבלת את זה כהטבה היות ורכשת טיסה+מלון.
-
חברת wizz air בנוגע לתנאי המטעןתודה רבה לוקי וריף עזרתם לי מאוד