חגורת כסף-מה עדיף?
-
אני מסתובב עם חגורת כסף על המותניים. אני שם בה 2 דרכונים וכסף. אבל זה לא הכי נוח (וגם מאוד חם).
האם חגורת כסף על הרגל או בתליה על הצואר יותר נוח ויעיל?
אודה לבעלי הנסיון. -
חגורת כסף-מה עדיף?:Reאני אישית קניתי חגורת כסף לירך , יותר נוח מזאת ששמים על השוק ...
וגם חגורת כסף למכנס
כמו חגורת טיולים רק שיש בדופן הפנימית ריצרץ ובו אפשר לשים כסף -
לפרנואידים כמונימומלץ גם גרב כסף וגם חגורת בטן, כך ניתן לפצל את הכסף ושאר הדברים (כרטיס טיסה+דרכון) בצורה יותר נוחה.
אני גיליתי שזו השיטה הנוחה ביותר בשבילי, אני מניח שרוב האנשים יחשבו שזה יותר מדי. -
לפרנואידים כמוני:Reאתה הולך עם כרטיס טיסנ עליך-לא משיר בכספת של המלון או בתיק?! -
חגורת כסף-מה עדיף?:Reאני ממליץ לך לקחת את 3 האפשרויות על הצואר מתחת לביגוד דרכון וסכום כסף לשימוש מידי,את שאר הכסף לפזר בחלקים שווים בחגורה עם ריצרץ ,וצמוד לירך. -
כרטיס טיסהתלוי איפה אני נמצא, ולאן אני הולך.
באופן כללי אני לא רואה שום רע בלשים את כרטיס הטיסה מקופל בדרכון, ממילא משתמשים בהם ביחד, ואת הדרכון אני מעדיף לשמור עלי, אבל אני כאמור-פרנואיד. -
חגורת כסף-מה עדיף?:Reבעקרון , היום הכרטיסי טיסה אלקטרונים , אז ככה שאפשר לאבד אותם ...
זה לא החוברות של פעם
בעקרון אין בעיה להגיע גם לטיסה בלי כרטיס (רק בשיטה הזאת) -
חגורת כסף-מה עדיף?:Reאם יש לך כספת במלון למה אתה מםציץ את החגורה שים דרכון במלון קח איתך רק צילום שלו וקצת כסף איתך לא הרבה שגם אם יגנבו לך אז לא קרה כלום הכי נוח והכי בטוח אז גם לא צריך חגורה -
חגורת כסף-מה עדיף?:Reאני לא משתמש בחגורה...לא נוח
או גרב לרגל,או לצוואר(מאוד נוח),או ארנק רגיל.... -
חגורת כסף-מה עדיף?:Reאני לא משתמש בחגורה...לא נוח
או גרב לרגל,או לצוואר(מאוד נוח),או ארנק רגיל....