גזיוצ ניקוב או הברגה
-
שלום לכולם,
יש לי בנזינה ואני רוצה גזיה לשימוש בארץ בטיולים רגלייים יותר לקפה וכאלה מאשר לארוחות רציניות, הבעיה היא שגם לאחר קריאה של המדריך לציוד באתר אין לי דעה מגובשת. אני מעונין במידע מנסיון של אנשים, על פניו עושה רושם שגזיית הברגה יותר נוחה לנשיאה בתרמיל, אך האם יש בעיה בזמינות המיכלים או במחירם? האם יש יתרונות אחרים למיכלי ניקוב.
אשמח לכל מידע, תודה.
-
יתרון של גזית ניקוב: מחירהמיכלים בארץ.
אבל יש מתאם מיוחד שמאפשר לשים מיכלי ניקוב בגזיית הברגה. -
יתרון של גזית ניקוב: מחיר:Reתודה על התגובה המהירה, יתרון המחיר הוא בגזיה עצמה או במיכלים? משום שבאתר של אמגזית המחיר של הגזיה עצמה זהה, והיכן באמת ניתן לרכוש את אותו מתאם?
תודה מראש. -
יתרון של גזית ניקוב: מחיר:Rהאם מישהו יודע עד כמה המתאם בין מיכל ניקוב לגזייה עם הברגה הוא בטיחותי? -
המיכלים.הגזיה הכי זולה היא עם ניקוב.
כמובן, המתאם עולה כמו כמה מיכלים בעצמו, וראיתי אותו בחנויות טיולים. הוא גם מוסיף משקל.
לגבי הבטיחות - לא השתמשתי, אבל נראה שהעיקרון הוא פשוט להרכיב מתאם עם שסתום, ככה שלא נראה שתהיה עם זה בעיה מיוחדת. -
גזיות אלפיניותניסיתי לברר היכן יש מתאם כזה ולא הצלחתי, אם תוכל לציין חנות מסויימת אודה לך מאוד.
בנוסף נתקלתי בגזיות אלפניות מהסוג שמוראה באתר, האם יש למשהו נסיון או מידע על גזיות מסוג זה?
גזיה אלפינית -
גזיות אלפיניות:Reהגזיה שאתה מראה היא הגזיה המיני אלפינית של אמגזית.
חוץ ממנה תוכל למצוא בארץ גם את הגזיה האלפינית של KOVEA שהיא גזיה מקצועית יותר שמתאימה יותר לבישול (ועולה יותר).
שתי הגזיות מיועדות לבלוני הברגה, אבל כמו ש-YGH כתב ניתן להשתמש במתאם לבלוני ניקוב (עולים בערך רבע מבלוני הברגה).
את שני סוגי הגזיות ואת המתאם ניתן למצוא בסניפי למטייל. הייתי ממליץ לך לקפוץ לאחת החנויות ופשוט להשוות בינהם ולראות איזה דגם עונה לך על הצרכים.
מצורפים לינקים למתאם ולכירה האלפינית
KOVEA SPIDER
מתאם גז אוניברסלי -
לא אהבתי את הלהבה הסיבוביתיש לי גזיה כזו ואני מאוד מאוכזב. הלהב הסיסבובית מאוד מרוכזת ולכן החום לא מתפזר טוב בסיר. האוכל באמצע נשרף ובצדדים לא מתבשל טוב. מה שכן, זה טוב להרתחת מים ובמיוחד כשיש רוח.