ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קצר וממצא

פורום דרום אמריקה
    2
    2
    923
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • orlivne10
      orlivne10 נערך לאחרונה על ידי

שלום נכבדי . אני הולך להיות בפרו בחודש ספטמבר בסיור מקצועי שלאחריו יהיה לי בין שבוע לעשרה ימים חופשיים . אני יהיה בלימה. הייתי שמח לקבל רעיונות והמלצות מה אפשר להספיק בשבוע וכמה אני צריך לקחתבחשבון עלות יומית ממוצעת .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

א.ג.נ.,

פרו היא מדינה ענקית, עם עושר ומגוון לא ייאמן מבחינת אזורי אקלים, תרבויות וטבע. בטיסה קצרה או בנסיעת אוטובוס מלימה אתה יכול להגיע לחלקים רבים שלה. לכן יש לך המון אפשרויות, וקשה מאוד להמליץ בלי לדעת במה אתה מתעניין.

בכל מקרה, בהנחה שאת לימה אתה תמצה בחלק המקצועי של הנסיעה [וכדאי לך מאוד להקדיש לה קצת זמן במהלך ימי הסיור], אז בעשרה ימים אפשר להספיק לא מעט. הנטייה הטבעית היא להמליץ לך לבלות את רובם או את כולם באיזור קוסקו והעמק הקדוש. אבל זה כמובן תלוי בתחומי העניין שלך, ואם תרבויות עתיקות לא מדברות אליך אז אולי תעדיף דווקא לקחת אוטובוס לוואראס ולצאת לטרק של כמה ימים בקורדיירה בלאנקה. או להעביר כמה ימים בג'ונגלים של פארק מאנו, איזור איקיטוס או פוארטו מאלדונדו. או ליהנות מסביבה עירונית יפהפייה ואוכל מצויין בארקיפה ומקונדורים וטבע מרשים בקניון קולקה. ויש כמובן גם את אגם טיטיקאקה המרהיב. באמת שלא חסרות אפשרויות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון