ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש ברזיל ארגנטינה

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    2175
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nofaryedid
      nofaryedid נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו חושבים על ירח דבש בברזיל וארגנטינה בתחילת אפריל. 

הזמן שיש ברשותנו הוא בין שלושה שבועות לחודש, ורצינו לשמוע קודם כל האם כדאי בכלל לנסוע לפרק זמן קצר יחסית לטיול כזה? האם נוכל להספיק ולראות כמה מהאזורים היפים בכל אחת מהמדינות? אנחנו רוצים לראות נופים יפים ולעשות גם קצת טיולים יומיים ולא רק לנפוש בחופים. מצד שני חשוב לנו לא להיות בטירוף של זמן. 

נשמח להמלצות ולרעיונות למקומות שכדאי לבקר ומהיכן כדאי להתחיל ולסיים

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sivanz1
        sivanz1 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש ברזיל ארגנטינה

אני מתכננת לעשות את זה בפחות זמן, זה אפשרי אבל בגלל הטיסות זה מייקר את המסלול.

• אלעד174
          אלעד174 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש ברזיל ארגנטינה

היי.. שלום ..

אנחנו יוצאים גם לירח דבש לשבועיים וחצי גם ברזיל ארגנטינה במרץ,

(כבר סגרנו טיסה ומלונות)

אמנם בדרום אמריקה כבר את הטיול הגדול כבר עשיתי ואני מגיע רק לטעימה שנייה בגלל הגעגועים,  🙂
          בכל אפן 3 שבועות (נניח שזה המינימום נטו), בהחלט  אני חושב שכדאי להגיע למרות שיגידו מה שיגידו- בכל זאת זה ירח דבש ולא טיול אחרי צבא, (אלא אם כן לא מוצאים טיסה משתלמת בכלל,  או שמחפשים באמת טרקים וטיולים יותר רציניים). 
          אפשר בהחלט להספיק להינות מבואנוס איירס, ברילוצ'ה (אנחנו לדוגמא לא נגיע לברילוצ'ה מפאת הזמן) ששם אפשר לעשות טיולי נופים יומיים מדהימים, לעלות לאגוואסו ולקנח ביעד1 עד 2 בברזיל לקצת חופים והביתה, או לעשות את המסלול הזה הפוך גם אופציה. מספיק ממצא לירח דבש לדעתי, בכל זאת אנחנו לא אחרי צבא (או שאתם באמת מחפשים טרקים וכאלה דברים?)..

אני חושב שזה אידיאלי בתקופת זמן של 3 שבועות עד חודש לחולוטין,

העניין הוא המרחקים, תאלצו לעשות קטע אחד לפחות בטיסה כדי לחסוך זמן.

לגבי העונה - אפריל: בזמנו הייתי בברילוצ'ה באפריל (2007) והחורף עדיין לא ממש התניע באיזור אז היה אפשר לנצל ימים שלמים לטיולים.

לגבי חופים בברזיל באפריל, לא יודע, יחסית קצת גבולי עד כמה ששמעתי לעונה זאת - תחילת הסתיו.
          לכן אולי כדאי לשקול להתחיל בברזיל דווקא למרות שיותר אידיאלי לסיים בחופים..

בהצלחה.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון